Nieuws

Open huis repetities bij operettevereniging
Veendam-Wildervank



Bij de operettevereniging Veendam-Wildervank heeft het koor dringend behoefte aan versterking van zowel mannen als vrouwen, maar ook solisten zijn zeker welkom. Daarom wil de OVW door middel van een tweetal open huis repetities op donderdag 13 en 20 april belangstellenden graag laten kennismaken met de gezellige vereniging

De succesvolle vereniging (met veel jongeren!) is nu al weer druk bezig met verschillende producties voor de komende jaren. In maart 2018 zal de vereniging een viertal prachtige uitvoeringen gaan geven van de  schitterende operette Die Zirkusprinzessin in theater vanBeresteyn Veendam en De Klinker Winschoten. Daarnaast zal er jaarlijks een nieuwjaarsconcert worden gegeven in vanBeresteyn.

De operettevereniging is nu naarstig op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen om bovengenoemde activiteiten nog meer vorm te kunnen geven. Iedereen die van zingen en muziek houdt is van harte welkom. Je hoeft echt geen groot talent te zijn want oefening baat kunst en plezier staat voorop.

Belangstellenden kunnen tijdens de open huis repetities geheel vrijblijvend binnen lopen om eens te kijken, luisteren en de gemoedelijke sfeer proeven. Ook kunt u allerlei informatie krijgen en als u wilt kunt u natuurlijk gelijk met het meezingen beginnen. 

U bent van harte welkom en een kopje koffie /thee staat voor u klaar. De open huis repetities worden gehouden van 20.15 -22.00 uur in Zalenverhuur Sorghvliet ( voorheen Dukdalf), De Reede 1 in Veendam. Wilt u telefonisch informatie dan kunt u bellen met  06- 51912653 (voorzitter Jurrie Weijer).