Nieuws, Sinterklaas

Sint met shovel naar cbs 't Haimstee Veendamsint haimstee 1.jpg

Dinsdag 5 december zouden Sinterklaas en drie Pieten cbs 't Haimstee in Veendam komen bezoeken. De kinderen, meesters en juffen maakten zich wel wat zorgen hoe Sinterklaas nu bij hen moest komen met dit gladde weer.

sint haimstee 2.jpg

Gelukkig is Sinterklaas niet voor 1 gat te vangen en regelde hij dat hij met de shovel gebracht kon worden. Wat werd het een feest!

Nieuws, Sinterklaas

Summerfun VoorleesTV ook in Salon vanBeresteynIMG_20231129_140123.jpg

Summerfun VoorleesTV is niet alleen op de kabelkrant van Veendam te bekijken maar ook in de Salon van de Klassieke Academie. 

Vanaf 30 november is Summerfun VoorleesTV ook te zien in vanBeresteyn in de Salon van de Klassieke Academie. Op de rode bank van vanBeresteyn kun je de afleveringen bekijken. De komende dagen is er elke dag een nieuwe aflevering te zien. Natuurlijk kun je in de Salon de kunst ook bekijken en kun je een drankje of hapje nuttigen tijdens de opening van het Grandcafe of combineren met een bezoek aan de Bibliotheek! 

Toegang gratis.  Tot ziens in vanBeresteyn.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam 

Nieuws, Sinterklaas

Zaterdag komt Sinterklaas weer langs in Autorama29 nov ^0 2 dec Sinterklaas Autorama.jpg

De Sint is weer in het land! En zoals ieder jaar brengt de goedheiligman ook weer een bezoek aan winkelcentrum Autorama. Samen met zijn Pieten komt hij dit jaar niet één, maar twee keer langs! Afgelopen zaterdag was de goedheiligman al op visite in Autorama, aanstaande  zaterdag 2 december zal Sinterklaas rond 13:00 uur wederom een bezoek brengen. Hij hoopt samen met zijn Pieten weer een hoop kinderen te kunnen verblijden met zijn komst.

Suprise Knutsel Middag – Woensdag 29 November
In de centrale hal van het winkelcentrum Autorama is woensdagmiddag een ‘Suprise Knutsel Workshop’. Tijdens deze middag kunnen de allerkleinsten onder begeleiding gezellig knutselen en leuke surprises maken. Kinderen kunnen tussen 14.00-16.00 uur kosteloos deelnemen aan de knutsel middag. 

Oh Kom Er Eens Kijken
Sinterklaas is ieder jaar rondom 5 december vaak te vinden in het overdekte winkelcentrum. Zo ook op zaterdag 2 december, rond de klok van 13.00 uur. Samen met zijn Pieten hoopt hij weer een hoop kinderen te kunnen verblijden met zijn bezoek aan Autorama. 

Voor het afwerken van alle verlanglijstjes doet Sinterklaas graag zijn inkopen bij de winkels in Autorama. Met een ruim aanbod aan winkels onder één dak en de ruime parkeergelegenheid waar hij met zijn Pieten gratis kan parkeren staat Autorama hoog op het lijstje van Sinterklaas.

Kom inspiratie op doen voor de feestdagen bij de winkels in winkelcentrum Autorama!

Nieuws, Summerfun, Sinterklaas

Summerfun komt met nieuw project VoorleesTV Veendam 0ec28d4e-9e94-4720-8a5c-494e6d10e3ee.jpg

In samenwerking met Parkstad Veendam is Summerfun een nieuw project gestart, namelijk VoorleesTV Veendam. Al jaren zet Summerfun zich in de gemeente in om kinderen aan het lezen te krijgen en in contact te brengen met boeken. In januari staat het Zwerfboekenstation er alweer 4 jaar. Tijd om nog een stapje verder te gaan en te komen met weer iets nieuws. De eerste editie van VoorleesTV Veendam staat in het teken van Sinterklaas.

Vanaf donderdag 30 november t/m dinsdag 5 december leest Bart steeds weer een nieuw sinterklaasverhaal voor.  Tijdens deze uitzending zijn er ook prijsjes te vergeven. Zo luister je elke dag naar een nieuw verhaal en ga je op letterjacht in elke uitzending. Weten jullie het woord te raden?

De uitzendingen zijn op verschillende manieren te volgen. Zo komt de uitzending elke dag 5 keer op de Kabelkrant Veendam (SKV 996),  en is de uitzending vanaf 18:50 uur terug te vinden op de website, het YouTubekanaal en facebookpagina van ParkstadVeendam.

Ook op de eigen facebookpagina van Summerfun Veendam is de uitzending te zien.

De dagelijkse uitzending is om 9.45 uur met een nieuw verhaal en wordt ’s middags herhaalt om 15.45, 16.45, 17.45 en 18.45 uur.

Pagina's

Abonneren op RSS - Sinterklaas