Agenda

Koffieconcert zonder koffie in Theater vanBeresteynDatum: 
zondag 6 december 2020 11:00

 

orkest 140218.JPG

Op 6 december om 11.00 uur geeft Educa Symfonia een bijzonder koffieconcert: muziek zonder het gebruikelijke kopje koffie er bij. De oorzaak zal voor iedereen duidelijk zijn. Het concert vindt plaats in de foyer van Cultuurcentrum vanBeresteyn, op veilige afstand en voor 30 bezoekers.

Ook als orkest hebben we te maken met leden die in verband met hun eigen veiligheid en/of die van anderen niet mee kunnen spelen. Toch hebben we besloten om het concert wel door te laten gaan. Door de muziek, het maken en er van genieten, ontstaat ontspanning en vormt het een lichtpunt in deze sombere tijd.

Omdat we spelers missen, hebben we wel een enigszins aangepast programma. We spelen kerstmuziek, bekende en minder bekende melodieën. De goede Sint heeft nog maar net zijn hielen gelicht, of we gaan al over naar de gezellige tijd van Kerst. Het betekent ook dat we het concert uitvoeren in een informele huiskamersfeer.

Als u er bij wilt zijn, reserveer dan snel bij het cultuurcentrum!

Agenda

Adventsconcert Educa Symfonia
in Cultuurcentrum vanBeresteynDatum: 
zondag 6 december 2020 11:00

 

WhatsApp Image 2020-11-27 at 22.02.33 (1).jpeg
Foto Educa Symfonia Kayleigh

Zondag 6 december om 11.00 uur speelt Educa Symfonia o.l.v. dirigent Joël Smits een adventsconcert met bekende kerstliederen en carols in de foyer van Theater vanBeresteyn te Veendam. Daarnaast zal een bekend verhaal van Charles Dickens worden verteld met live geluiden uit het orkest! Kaartverkoop voor maximaal 30 bezoekers, vanwege de coronamaatregelen, via de website van Theater vanBeresteyn.
www.vanberesteyn.nl/programma/educa-symfonia.

Het concert wordt ook gelivestreamd door cameraman Mart Verstraete van sMart Video Producties via de youtubepagina van Educa Symfonia, te vinden op: cutt.ly/educa-symfonia. Of u kunt de link vinden op de facebookpagina van Educa Symfonia. 

Educa Symfonia is opgericht door theater vanBeresteyn en het Veenkoloniaal Symfonie Orkest. Dit orkest voert bijzondere projecten uit zoals het begeleiden van popmuziek en het geven van educatieve concerten voor kinderen en volwassenen.

Cultuurcentrum vanBeresteyn biedt publiek en musici op die manier een prachtige muzikale ontmoeting!