Nieuws

Live op TV
1000e jubileum aflevering radioprogramma BlueprintAA_00e7cae3-0e23-45b5-b698-9282d4e7bfe4.png

Oorspronkelijk was de 1000e aflevering van Blueprint op 18 december 2020 gepland maar dat kon helaas vanwege corona niet doorgaan. Inmiddels is Blueprint toe aan aflevering 1040 en kan de (uitgestelde) jubileum aflevering alsnog plaats vinden vanuit de foyer van theater vanBeresteyn. De eerste aflevering werd in april 1998 uitgezonden bij Radio Parkstad en gaat Blueprint dus alweer het 24e seizoen in. Mede op initiatief van de onvergetelijke Bé Wever worden vanaf 2004 ook maandelijks live sessies vanaf locatie uitgezonden. Eerst vanuit Groot Café Janssen en Janssen en later uit Grand Café Rembrandt (nu Java) en de foyer van het theater.

Met dank aan de Stichting Wildervank Fonds en individuele giften van muziekliefhebbers kunnen deze live afleveringen gemaakt worden. Stichting Kabelnet Veendam (SKV) heeft voor deze jubileum aflevering ook een aanzienlijk bedrag bijgedragen. De live afleveringen van Blueprint worden ook op beeld opgenomen door de vrijwilligers van Parkstadveendam die de opnames vervolgens beschikbaar stellen aan de omroep RTV1. Presentator Thomas Kaldijk: "Tenslotte wil ik mijn twee collega’s en technici Jan Brongers en Peter Jurgens bedanken voor hun steun en professionaliteit. Jan is al vanaf het begin van Blueprint bij het programma betrokken en Peter al meer dan 10 jaar. Zonder hen is een live aflevering van Blueprint moeilijk voorstelbaar."

Malford Milligan & The Southern Aces
Door zijn krachtige, soulvolle stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met soul iconen Otis Redding, James Carr en Al Green. Als zanger werd Malford maar liefst 8 keer bekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards.

Als frontman van de band Storyville behaalde hij in de VS grote successen en ook de samenwerking met de Nederlandse band The Southern Aces werd lovend ontvangen. Op 24 september verschijnt het nieuwe album “I Was A Witness”, waarin Malcolm een inkijkje te geven in zijn “inner soul”. Beïnvloed en aangegrepen door alle gebeurtenissen van de afgelopen anderhalf jaar vertelt Malford openhartig en aangrijpend zijn verhaal hoe het geweest is om eind 60-er / begin 70-er jaren op te groeien als zwarte albino in een gesegregeerd Texas. Een beklijvend en tegelijk ontroerend relaas vormgegeven in 11 nieuwe songs, waarvan het overgrote deel mede geschreven is door drie bandleden van The Southern Aces, plus zoals gebruikelijk een bijpassende song van dierbare vriend en songwriter Stephen Bruton. Het is een meer dan waardige opvolger van het succes-album ‘Life Will Humble You’ uit 2018 geworden, wederom geproduceerd door Jack Hustinx.

Malford zal in Veendam worden begeleid door:

  • Jack Hustinx - gitaar / vocalen
  • Roel Spanjers - keybooards / accordeon / vocalen
  • Eric van Dijsseldonk - gitaar / vocalen

1000e jubileum aflevering radioprogramma Blueprint
Live vanuit de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam
Optreden van Malford Milligan & The Southern Aces
Vrijdag 24 september van 17.00-19.00 uur

Bijzonderheid:
Live op tv van 17.00-18.00 uur bij RTV1, Parkstadveendam.nl en de kabelkrant van Veendam.


Nieuws

Gemeente Veendam en zorgverzekeraar Menzis
gaan samenwerken aan een gezonde leefstijlSteve Buissinne diet-695723_1920.jpg
Fotograaf Steve Buissinne

De gemeente Veendam en zorgverzekeraar Menzis werken samen om inwoners van Veendam te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Inwoners kunnen gebruikmaken van een nieuw programma “De Gecombineerde Leefstijl Interventie” (GLI). Dit programma geeft deelnemers twee jaar lang advies en intensieve begeleiding op het gebied van gezonder leven en meer bewegen. Het gaat in dit programma om een algehele gezondere leefstijl voor mensen met overgewicht. In dit programma krijgen inwoners met overgewicht de kans om samen met een leefstijlcoach aan de slag te gaan.

Wethouder Ans Grimbergen:
“Iedereen wil zich gezond voelen, alleen is dat niet altijd even gemakkelijk. Het programma van de gecombineerde leefstijl interventie biedt inwoners de kans om onder goede begeleiding van een leefstijlcoach aan de slag te gaan. In dit GLI-programma gaat het om een combinatie van gezond eten, bewegen en er met elkaar over praten. Samen is het vaak makkelijker dan alleen. Met begeleiding van de leefstijlcoach weet je na twee jaar alles over gezonder leven, hoe je het beste kunt bewegen en hoe je dit zelfstandig kan volhouden.”

Gezonder leven
Overgewicht en obesitas zijn na roken de belangrijkste oorzaak van ziekten zoals diabetes en hart- en vaatziekten in Nederland. Bijna de helft van de Nederlanders van 20 jaar en ouder is te zwaar. Het GLI-programma helpt inwoners met overgewicht om gezonder te leven en meer te bewegen.

Doorverwijzen
Inwoners van Veendam die kampen met overgewicht kunnen via de huisarts of een medisch specialist doorverwezen worden naar een leefstijlcoach in Veendam om mee te doen aan het GLI programma. Het GLI-programma duurt twee jaar en is onder begeleiding van een leefstijlcoach, (en afhankelijk van het programma) een fysiotherapeut en diëtist.

Bewegen
De gemeente Veendam organiseert in samenwerking met Compaen (welzijnsorganisatie in Veendam) verschillende beweegactiviteiten. De gemeente Veendam organiseert wekelijks een beweegmoment voor de deelnemers. In samenwerking met Compaen is er ook nog een maandelijks activiteitenprogramma. De activiteiten sluiten aan bij het GLI programma en zijn onder andere gericht op ontmoeting en gezonde voeding. Deze activiteiten zijn soms gratis of er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Samenwerking
De focus van het GLI-programma ligt onder andere op bewustwording van de nieuwe leefstijl, het bewegen en het volhouden op langere termijn. Hierbij werken de gemeente Veendam en Menzis samen met Compaen en de leefstijlcoaches van Fysio Topzorg, Isabelle Blaes en Fysiotherapie Torenstraat.

Urgentie
“Bij Menzis willen we de aandacht verleggen van ziekte en zorg naar gezondheid en leefstijl, licht Suzanne Oostvogels, Regiomanager Zorg Noord, toe. Dat betekent meer aandacht voor een gezonde leefstijl en meer aandacht voor preventie. Traditioneel zijn we als zorgverzekeraar gewend om problemen op te lossen in de zorgketen, maar we willen de beweging naar de voorkant maken: meer aandacht besteden aan gezond blijven, gezonder te worden en soms zelfs ziekte te keren. Inzet op de Gecombineerde leefstijlinterventie sluit aan bij deze ontwikkeling”.

Meer informatie
Neem contact op met de van leefstijlcoaches van Fysio Topzorg, Isabelle Blaes en Fysiotherapie Torenstraat of kijk meer informatie op: www.menzis.nl/gli

Nieuws, Sport

Feest bij voetbalvereniging BareveldA_20210921_174321.jpg

De voetbalvereniging Bareveld bestaat 17 oktober maar liefst 75 jaar. We willen dit graag vieren met onze leden, oud leden, donateurs, sponsors, supporters en iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt.

Dit willen we zaterdag 16 oktober gaan doen. Op zaterdagmiddag zal er een leuke onderlinge wedstrijd zijn tussen spelende vaders en hun zonen/dochters. Na afloop een hapje en drankje in de kantine. Op zaterdagavond 16 oktober is er een feest in Huize Bareveld. Hier zal livemuziek aanwezig zijn, en tevens is er een "muzikale" verrassing.
Dus leden, oud leden, donateurs, sponsors en supporters we hopen jullie te zien op deze zaterdag. 

A-20210921_174122.jpg

Nieuws

Veel zwerfvuil opgehaald tijdens Cleanup DayIMG_0344.jpg

Zaterdag hebben 23 vrijwilligers in het kader van de World Cleanup Day in Veendam en Wildervank het milieu een beetje schoner gemaakt. Met onder de deelnemers ook de raadsleden Alian Spelde, Lies Zondag en Vladimier Slor. Wethouder Ans Grimbergen was namens het gemeentebestuur aanwezig.

De jongste deelneemster was Olivia van 5 jaar oud. Echt respect dat zij zich op deze jonge leeftijd al inzette voor ons aller leefmilieu. In het kader van de maatschappelijke stage van de Winkler Prins hadden zich ook 6 leerlingen aangemeld. Dat de leefomgeving ook bij de jongere generatie belangrijk wordt gevonden deed initiator Harnold Scheepsta van de Cleanup Day in Veendam goed.

IMG_0338.jpg

De deelnemers waren zeer gemotiveerd om met grijpstok het zwerfvuil op te ruimen. Hoewel de hoeveelheid niet echt vrolijk makend was. Het lijkt ook wel onverschilligheid troef met wat er zoal was aangetroffen.

IMG_0480.jpg

Ans vond een in gruzementen getrapte hardplastic lunch box. Terwijl de gesmeerde broodjes nog heel zijn. Iemand zijn lunchpakketje is keihard vernield. Waarom zou dat gebeurd zijn. Watervogels en andere soorten kunnen er dood aan gaan.

IMG_0586.jpg

Manou en haar dochter Liesbeth vonden een halve reep gesmolten chocolade in de geopende verpakking. En heel veel blikjes. Ze zijn duidelijk zo weggegooid. Niet alleen aan de kant, maar ook op moeilijk bereikbare plekken zoals in de bosjes. Lege chips zakjes, colablikjes, het lijkt doelbewust. Zelfs een paar sokken waren gedumpt.

Volgens een deelnemer zijn leerlingen van de middelbare school de grootste vervuilers. Het is te zien welke fietspaden ze gebruiken om thuis te komen. Ook liggen er veel peukjes.

IMG_0389.jpg

Bij de WOP aan Straat Soenda en het Zuidenveld lag redelijk wat zwerfvuil in vergelijking met de andere. Hangjongeren laten ’s avonds flesjes en lege chips zakjes achter. Op de WOP bij de Westerschool zijn het ’s avonds vooral hangjongeren waar ze met elkaar afspreken. Op de plek waar kinderen spelen laten ze zwerfvuil achter. Ze gooien het ook op het schoolplein.

IMG_0351.jpg

Vladimier vond het in de Zeestratenwijk en in de Provinciënhoek nog reuze meevallen. Maar ook hij bevestigt dat er overal sigarettenpeuken liggen. Manou vond ook heel veel peuken. Echt overal, dat is echt zo slecht. Er zit gif in, dat kan beter niet in het water komen. Zien mensen deze niet als afval? Sigarettenpeuken voeren de lijst aan, boven de blikjes en flessen.

IMG_0511.jpg

Het zwerfvuil bij de uitvalswegen zien ze eigenlijk als het grootste probleem. In de buitengebieden ligt meer afval dan in de bebouwde kom. Zoals bij op- en afritten bij snelwegen. En op wegbermen. Met onder de oogst ook lege pizzadozen, blijkbaar zo uit het raam gegooid. Een lege wijnfles en andere flesjes zullen ook zo uit de auto zijn gegooid.

IMG_0634.jpg

Het aandeel van plastic flesjes in zwerfvuil leek veel minder te zijn dan vorig jaar. Blijkbaar lijkt het eerder dit jaar ingevoerde statiegeld resultaat te hebben geboekt. De Plastic Soup Foundation (PSF) noemde zondag na de internationale zwerfvuilopruimactie van zaterdag een afname 37 procent. Ook het aandeel van de mondkapjes was minder, hoewel nog wel op plaats tien in de lijst.

IMG_0626.jpg

Na afloop van de opruimactie werden de deelnemers door Gelati di Anthony op een heerlijk ijsje getrakteerd.

Vrijdag hebben 60 scholieren van basisschool De Viermaster hun schoonmaakactie uitgevoerd in het kader van World Cleanup day. Uit vier klassen zijn de leerlingen in het Scheepskwartier, Borgerspark en in Borgerswold actief geweest (zie foto onder in album).


 
Fotoalbum: 
Nieuws

Theater vanBeresteyn gaat weer open!242320196_4430323747083351_8205234418194801909_n.jpg
Foto Peter Panneman

Op zondag 26 september is de aftrap met de eerste voorstelling in vanBeresteyn: Kapot Vet! van Vet Kindercabaret voor kinderen vanaf vijf jaar oud.   

Vanaf 23 september staat het tweede deel van het theaterprogramma online en ligt de kersverse brochure voor u klaar in vanBeresteyn met daarin het theaterprogramma tot en met juni 2022, interviews met vaste gasten en meer. De vrienden van vanBeresteyn krijgen de brochure door de brievenbus.

Vind een vanB prijzenticket!
Wilt u gratis naar een voorstelling, kans maken op een volledig arrangement met theater en diner of naar een voorstelling met korting? Bestel dan de brochure alvast online of kom hem halen bij de theaterkassa! In de brochure zijn willekeurig gouden, zilveren en bronzen prijzentickets verstopt. Inwisselbaar bij vanBeresteyn.

Tickets en informatie via: www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de
theaterkassa. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 16.00 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl

Nieuws

Open dagen muziek-, dans- en theaterles Veendamfoto open dag-2_0.jpg

De Muziek-, Dans- & Theaterschool Veendam organiseert twee open dagen op zaterdag 2 en zaterdag 9 oktober 2021. De vrije inloop activiteiten zijn van 14.00 tot 16.00 uur in de foyer en in lesruimten bovenin het Cultuurcentrum van Beresteyn. Ook leerlingen zullen hun kunsten vertonen en anderen inspireren om in te stromen in een groep of een individuele les. De eerste maand groepslessen en de eerste individuele proefles is gratis!

In maart 2020 mocht de Veendammer school voor de podiumkunsten haar deuren voor het laatst openen voor het grote publiek. Daarna zijn alle lessen ballet, theater en muziek doorgegaan voor de bestaande leerlingen met afwisselend videobellen, een tent in de museumtuin en in de leslokalen met 1,5 meter afstand tot de docent. Voorstellingen voor grote groepen mensen werden veelal geannuleerd.

Directeur Harry van der Laan: ‘’We zijn blij weer 100% binnen te mogen lesgeven en publiek te mogen ontvangen. De witte- en zwarte (piano) traptoetsen naar de 2e etage verwelkomen hopelijk vele nieuwkomers en geïnteresseerden op de twee geplande zaterdagen. Zo is er ruime aandacht op individueel niveau en kunnen we goed informeren en adviseren’’.

De school heeft een enthousiast team van wel 30 docenten. Het aanbod is gigantisch. Er is op muzikaal gebied keus uit tientallen jaarcursussen c.q. instrumenten en zang. Het dansprogramma bestaat uit jazzballet, pilates, klassiek ballet, modern ballet en zelfs peuterballet en is verdeeld over een kleine 20 klassen. Het theaterdeel omvat onderdelen voor kinderen, jeugd en volwassenen. Groepslessen muziek zijn Peuter/dreumes muziek, ABC Muziek, Popkoor, big band, symfonieorkest, djembé, pop/rockband en klassieke ensembles.

De reguliere lessen zijn doordeweeks tussen 14.00 uur en 21.30 uur. Aanmelden voor een vervolg kan op de open dag en buiten de open dagen via de website www.mdtveendam.nl

Nieuws

Startsein bouw Skills Garden op
Leer- en Sportpark Veendam242565868_219651256875215_44304092357631086_n.jpg
Foto gemeente Veendam

Maandagochtend gaf wethouder Henk Jan Schmaal het startsein voor de aanleg van de grootste Skills Garden van Nederland op het Leer- en Sportpark in Veendam. De Skills Garden is een speel, sport- en ontmoetingsplek gebaseerd op het Athletic Skills Model (ASM) waarbij er een omgeving wordt gecreëerd die toegankelijk is voor iedereen: van jong tot oud, mensen met en zonder beperking, top- en breedtesport en de georganiseerde en ongeorganiseerd sport.  

Grootste Skills Garden
Veendam krijgt, met een oppervlakte van ruim 6.300 m2, de grootste Skills Garden van Nederland. Wethouder Henk Jan Schmaal: “Deze Skills Garden is uniek in Nederland. Het past perfect in de ambitie van de gemeente om het Leer- en Sportpark tot dé ontmoetingsplek in Veendam te maken. Er wordt in de openbare ruimte een omgeving gecreëerd waar inwoners op een laagdrempelige en uitdagende manier kunnen bewegen. Daarnaast is het nieuwe Urban deel, met skaten en freerunning, onderdeel geworden van de Skills Garden. De Skills Garden kenmerkt zich door diversiteit en veelzijdigheid waardoor het voor elk niveau uitdagend is.” De Skills Garden is een omgeving van verschillende sport- en beweegvoorzieningen, die plek geeft aan de veelzijdigheid. Zo krijgen diverse speelvelden (voor onder andere voetbal, badminton, basketbal en baseball 5) hier een plek. Ook komt er een pumptrack, skatebaan en Powerhill. Dit alles wordt aangevuld met losse sporttoestellen als trampolines, teqtafel en calisthenicstoestellen. Door de centrale ligging in de gemeente ontstaat een locatie waar sportverenigingen, inwoners, leerlingen, zorgverleners, maar ook de ongeorganiseerde sporters kunnen samenkomen.

Athletic Skills Model
De Skills Garden in Veendam is ingericht op basis van de visie achter het Athletic Skills Model. René Wormhoudt van het Athletic Skills Model: “Kern van dit model is dat alle grondvormen van bewegen op een diverse wijze aan bod komen. Op deze wijze kan een veelzijdig ingerichte omgeving bijdragen aan gezondheid van de inwoners. Studies tonen aan dat een brede ontwikkeling van de motoriek niet alleen positieve effecten heeft op de gezondheid van alle leeftijden maar ook op de ontwikkeling van sport- en beweegtalent.”

Samenspraak
De inrichting van de Skills Garden is tot stand gekomen in samenspraak met sportverenigingen, Winkler Prins, diverse maatschappelijk partners, Athletic Skills Model en adviesbureau Kragten. De bouw wordt gerealiseerd door de samenwerkende bedrijven Bouwbedrijf Koen Meijer, Velosolutions, KSP Kunstgras BV en Stedon.

Nieuws

Nedmag Moonlight Walk Veendam
de leukste wandeling bij maanlichtDSC00903.jpeg
Foto: Bert-Jan Bruning, algemeen directeur Nedmag Industries en Dirk-Jan brouwer, president Lions Club Veendam.

Dit jaar waren er door de regels voor evenementen geen nieuwe records te melden als het gaat om het aantal deelnemers. De organiserende Lions Club Veendam begroette afgelopen vrijdag (17 september) het maximaal toegestane aantal wandelaars van 750 voor de ‘de leukste wandeling bij maanlicht’.

Het moet gezegd dat de weergoden het evenement dit jaar niet in de steek lieten. Het was heerlijk wandelweer en de deelnemers kwamen dit jaar dan ook weer van uit de hele provincie naar Veendam.

IMG_1279.JPG

Dankzij de 750 wandelaars heeft de Lions Club een netto-opbrengst van 7500 euro kunnen noteren ten bate van het goede doel. Dit genoemde bedrag zal de Lions Club besteden aan een activiteit voor de kinderen van Veendam. In eerdere jaren ging de opbrengst naar een speeltoestel voor de kinderboerderij (2017), de gehandicaptensport in Veendam (2018) en Muziek voor ouderen (2019).

De Nedmag Moonlight Walk van afgelopen vrijdag omvatte een parcours van ruim vijf kilometer met langs de route bijzondere acts. Het varieerde ditmaal van een DJ die met zijn helicopter geland was in het Centrum van Veendam tot dinosaurussen die de straten van Veendam Noord onveilig maakten. De wandelaars konden dit jaar onderweg helaas niet getrakteerd worden op een hapje en een drankje vanwege de coronaregels.

Het evenement werd naast hoofdsponsor Nedmag mede mogelijk gemaakt dankzij de financiële ondersteuning van diverse bedrijven uit Veendam en omgeving.


Fotoalbum: 
Nieuws

SHINE nodigt inwoners Wildervank en Veendam uit
voor persoonlijke kennismakingJoseph Mucira business-meeting-5395567_1920.jpg
Fotograaf Joseph Mucira

SHINE Medical gaat zich vestigen in de gemeente Veendam naast het industrieterrein Dallen II. Op die locatie zal een fabriek komen voor medische isotopen. Dat nieuws is in mei van dit jaar bekend gemaakt. Destijds konden bewoners en belangstellenden middels digitale bijeenkomsten kennis maken met SHINE en meer horen over de plannen. Nu er weer fysieke bijeenkomsten plaats mogen vinden, organiseert SHINE een bewonersavond op 22 september a.s. in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum te Wildervank.

Wie is SHINE?
SHINE Medical is een Amerikaans bedrijf dat medische isotopen maakt. Deze stoffen worden gebruikt voor onder andere onderzoek naar kanker en hart- en vaatziekten en de behandeling ervan. Normaal gesproken vindt de productie hiervan plaats door middel van een kernreactor. SHINE heeft een alternatieve techniek ontwikkeld waardoor een reactor niet meer nodig is. Via een deeltjesversneller wordt hetzelfde resultaat bereikt. Hierdoor zijn we in staat veiliger en duurzamer isotopen te produceren.

Wat doet SHINE?
De compacte fabriek wordt gebouwd met de oppervlakte van een half voetbalveld. Daar worden acht versnellers op een rij geplaatst. Hierin worden de medische isotopen gemaakt. Dit gebeurt op een zeer veilige manier in een gesloten systeem. Vanaf 2023 hopen we te starten met de bouw. De fabriek levert zo’n 200 banen op (MBO/HBO/WO) en veel indirecte werkgelegenheid. Met de komst van SHINE naar de gemeente Veendam en de ontwikkeling van medische isotopen, bieden we de geneeskunde de mogelijkheid om nog betere behandelplannen op te stellen. Daardoor zal de kwaliteit van leven van miljoenen kankerpatiënten in Europa aanmerkelijk verbeteren.

Meer informatie
Wilt u meer weten over hun producten?
Op www.shinemed.com/nederland is meer te lezen over wat SHINE doet.

Vragen?
Wij nodigen u graag uit voor een bijeenkomst op:

  • Woensdag 22 september
  • Aanvang 19.30 (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum, Torenstraat 108 in Wildervank
Nieuws

Optreden Erwin de Vries en Michelle Veldhuis
tijdens gratis lunch JBCPoster burendag-2.jpg

Vorig jaar, in alle Corona-hectiek, opende het Jakob Bruggemacentrum (JBC) in Veendam de deuren voor de verenigingen en clubs, die in verband met sluiting van de Dukdalf een ander onderkomen moesten zoeken. Inmiddels biedt het JBC onderdak aan vijf biljartclubs, vier dartteams, twee volksdansgroepen en een Yoga-club. Ook voor vergaderingen, workshops en trainingen is het JBC inmiddels al bij menigeen bekend.

Het centrum heeft vorig jaar al een open dag gehouden, maar wegens Corona was dat niet echt een succes. Daarom willen we dat dit jaar nog eens over doen en pakken we flink uit! Dat doen we tijdens Burendag op zaterdag 25 september 2021. ’s Middags vanaf 13:00 uur kunnen de kinderen zich (overdekt) vermaken met maar liefst drie luchtkussens (een voetbaldoel, een mega-dartbord en een springkussen) en een Mobiele Escape Room (ook leuk als ouder/kind activiteit), terwijl er voor de (jong)volwassenen workshops worden gegeven in Biljarten en Darten. Maar ook gewoon een praatje en een kop koffie kan natuurlijk ook! De eerste kop koffie/thee krijgt u van het JBC evenals de ranja voor de kids (hele dag gratis)!

Voor de kinderen is er ook nog een kleurwedstrijd! De kleurplaten zijn te downloaden op de Facebookpagina en de website. Bij inlevering van de kleurplaat in het JBC (op de Open Dag) krijgt ieder kind een zakje snoep (één per kind en zolang de voorraad strekt)

Maar voordat het zover is gaan we eerst met elkaar lunchen! Tussen 11:00 en 12:30 uur kunnen de inwoners van Veendam in het JBC een broodje komen eten onder muzikale begeleiding van Erwin de Vries en Michelle Veldhuis!

’s Middags kun je gewoon binnenlopen, maar voor de lunch is reserveren gewenst want VOL = VOL* en OP = OP!

Wij kijken uit naar een hele leuke dag voor jong en oud! Kijk voor alle informatie en aanmelding voor de lunch op www.jbcveendam.nl . Of stuur je lunch-aanmelding naar jbc.veendam@gmail.com. Even binnenlopen kan natuurlijk ook!

Wij hopen u te zien op zaterdag 25 september! **

  • Wij houden als buurthuis altijd rekening met de huidige regelgeving omtrent Covid-19
  • Vooralsnog hanteren buurthuizen de regels die gelden voor horeca en sportkantines. Wij zullen dus bij binnenkomst om een Corona Toegangsbewijs vragen.

Pagina's

Abonneren op RSS - Nieuws