Overslaan en naar de inhoud gaan

Buitenspeeldag in de Dr. Bosstraat

Door Eindredactie op zondag, 7 juni, 2015 - 17:26

BUITENSPEELDAG - Dit jaar organiseren de vrijwilligers van kinderclub DiDaDoe en een aantal bewoners uit de wijk Noord weer een Buitenspeeldag. De Buitenspeeldag is op woensdag 10 juni van 13.00 uur tot 16.00 uur in de Dr. Bosstraat ter hoogte van huisnummers 1 t/m 14.

Je bent van harte welkom, samen met al je vriendjes en vriendinnetjes! Dit jaar is er weer een leuke spellenmarathon uitgezet met onder andere een bibberspiraal, eendjes vangen, spekhappen en nog vele andere spellen. Je kunt je ook laten schminken en op het springkussen springen. Dit jaar is er ook een stormbaan van 9 meter lang! Voor alle kinderen is er te drinken en natuurlijk wat lekkers, maar wat dat blijft nog een verrassing!

Wij hopen dat jullie allemaal komen, zodat die middag reuze gezellig wordt!

De Buitenspeeldag wordt gesponsord door o.a. Roblo voeg-, metsel- en onderhoudsbedrijf b.v. ,Wibri schoonmaakbedrijf, Compaen, Aannemersbedrijf Koen Meijer b.v, Albert Heijn Beneden Oosterdiep, Beheerteam Noord, Struijk-Harms & Zonen oliebollenkraam en Kinderclub DiDaDoe.

Voor informatie kan je e-mailen naar: H. Smit, harma@kabel.netvisit.nl of naar I. van de Graaf, ecvandegraaf@hotmail.com