Overslaan en naar de inhoud gaan

Open huis repetities bij operettevereniging
Veendam-Wildervank

Door Eindredactie op vrijdag, 10 april, 2015 - 09:36

20150410_OVW__operette_foto.jpg

OPEN REPETITIES - Bij de operettevereniging Veendam-Wildervank heeft het koor behoefte aan versterking van zowel mannen als vrouwen maar ook solisten zijn zeker welkom. Op donderdag 16, 23 en 30 april wil de succesvolle vereniging belangstellenden graag laten kennismaken met de gezellige club tijdens open huis repetities!

De vereniging is nu al weer druk bezig met verschillende producties voor de komende jaren. Volgend jaar zal de vereniging een 3-tal prachtige uitvoeringen gaan geven van de  schitterende operette Die Gold'ne Meisterin in theater vanBeresteyn in Veendam en zal er een Operette Concert worden gegeven in theater De Klinker in Winschoten. Daarnaast natuurlijk het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert in vanBeresteyn .

De operettevereniging is nu naarstig op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen om bovengenoemde activiteiten nog meer vorm te kunnen geven. Iedereen die van zingen en muziek houdt is van harte welkom. Je hoeft echt geen groot talent te zijn want oefening baat kunst en plezier staat voorop.

Voor belangstellenden zijn er donderdag 16, 23 en 30 april speciale open huis repetities. U kunt dan geheel vrijblijvend binnenlopen om eens te kijken, te luisteren en als u wilt ok meezingen en de gemoedelijke sfeer proeven. U bent van harte welkom en een kopje koffie /thee staat voor u klaar.                                                           

De open huis repetities worden gehouden van 19.45 - 22.00 uur in wijkcentrum Dukdalf aan De Reede in Veendam.

Wij informeren u graag en u kunt vrijblijvend bellen met voorzitter Eric ten Horn, tel: 06 29 32 67 78.