Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe huurders Turfcentrale Veendam Interieurstyling en kunstuitleen betrekken ruimtes

Door op maandag, 17 februari, 2014 - 07:43

NIEUW - Sinds kort huurt Marieke Bouwers een atelier in de Turfcentrale. Marieke kan adviseren als het u ontbreekt aan tijd of ideeën met het inrichten van uw huis of wanneer u uw huis verkoop-klaar wilt maken. Een leegstaande woning kan worden gestyled met kartonnen meubelen zodat men een indruk krijgt hoe het eruit gaat zien. Naast het stylen, opruimen of fotograferen van uw huis of bedrijfspand is Marieke ook druk met ontwikkelen van workshops.
Meer informatie verschijnt op: www.styling-organizing.nl

Vorige week is de Kunstuitleen Veendam verhuisd van cultuurcentrum vanBeresteyn naar de kubus bij de Turfcentrale. De kubus is in januari met behulp van gemeentelijke en provinciale subsidie gebruiksklaar gemaakt; verwarming, water en ventilatie ontbraken nog. De openingstijden zijn: woensdag tot en met zaterdag van 13 - 17 uur.

Daarnaast zijn werkzaam in de Turfcentrale: Kunstsmederij Bos, Robin Stemerding, Theo Zwinderman, Ina Koot, Christine Chiffrun en lockshopwigs.com

Zondag 13 april en zondag 21 juni (tijdens de tuin- en kunst 10 daagse) is er weer open huis in de Turfcentrale van 13 tot 17 uur.