Overslaan en naar de inhoud gaan

Open dag terug aan de Langeleegte

Door op dinsdag, 17 juli, 2012 - 12:48

Nieuwsbrief SC Veendam

Kolonicio-pin beschikbaar, spelerspresentatie en primeur nieuwe single Lucas & Gea.

VOETBAL - Een oude traditie wordt in ere hersteld: de jaarlijkse open dag van SportClub Veendam keert aanstaande zondag 22 juli terug aan de Langeleegte. En daarmee gaat een belangrijke wens van onze supporters in vervulling.

Het Gjaltema-stadion aan de Langeleegte staat deze zondag van 14.00 tot 17.00 uur open voor de fans; van medische ruimte tot businessclub en van kleedkamer tot directiekamer. De supportersvereniging heeft zelfs een heuse speurtocht uitgezet door de catacomben, waarmee fraaie prijzen te verdienen zijn.

Wat valt er nog meer te zien en te beleven in ons Kolonistenstadion?
Speaker Jannes Mulder zal de spelerspresentatie voor zijn rekening nemen, gevolgd door de uitreiking van de Jan Blijhambokaal aan de beste speler van het seizoen 2010-11. Trainer Gert Heerkes verzorgt een demonstratietraining, er is een competitie penaltyschieten, de supportersvereniging verkoopt fanartikelen, er is een demo van Oxygym, iedereen kan een seizoenkaart aanschaffen en er is muziek. Het populaire duo Lucas &Gea verzorgt twee optredens en zanger Henk-Jan Tangenberg is ook te beluisteren. Daarnaast is er volop gelegenheid om handtekeningen te scoren en op de foto te gaan met spelers. Bovendien is de nieuwe elftalposter beschikbaar voor iedereen en is onze Kidsclub uiteraard van de partij.

Het tijdschema in vogelvlucht:

  • 13.45 uur, ontvangst met draaiorgel Zwarte Dorus.
  • 14.00-14.15 uur, optreden Lucas &Gea.
  • 14.15-14.45 uur, presentatie spelers/technische staf.
  • 14.45 uur, optreden Oxygym.
  • 14.45-15.30 uur, demotraining Gert Heerkes.
  • 15.15-16.00 uur, optreden Lucas &Gea met presentatie nieuwe single ‘Altijd blijven dromen'.
  • 16.00-16.30 uur, optreden Henk-Jan Tangenberg.
  • 16.30 uur, uitreiking prijzen penaltybokaal.
  • 16.30-17.00 uur, SC Veendam-Wajongteam SC Veendam (7 tegen 7).


Permanente (overige) activiteiten: spijkerbroekhangen, speurtocht door stadion, terras van Hotel Parkzicht, ijsverkoop door Lily's, bekijk het stadion van grote hoogte via hoogwerkers van Gjaltema en Mammoet, springkussen, voetballen met Anders Sport.

Afhalen Kolonicio-pin en twee entreekaarten
Zoals reeds gemeld is het op zondag 22 juni voor het eerst mogelijk om de nu al landelijk bekende Kolonicio-pin af te halen. Dat kan is de speciale stand van SC Veendam aan de rand van het hoofdveld. Tegelijkertijd krijgen alle Kolonicios de twee beloofde vrijkaarten mee voor de eerste competitiewedstrijd op maandag 20 augustus tegen FC Eindhoven.

Kolonicio-shirt te bewonderen
Tijdens de open dag is ook het speciale Kolonicio-shirt te bewonderen, dat ons elftal op maandag 20 augustus zal dragen. Op dit unieke shirt staan de namen van ALLE Kolonicio's van SportClub Veendam. Dit zeer bijzondere tenue zal in een later stadium overigens ook te koop zijn. Daarover later meer info.