Overslaan en naar de inhoud gaan

Spelers SC Veendam gaan tickets verkopen

Door op donderdag, 22 maart, 2012 - 10:11

NIeuws SC Veendam 

VOETBAL
- De spelers van SportClub Veendam voetballen het liefst voor volle tribunes. En da's logisch. Hoe meer publiek aan de Langeleegte, des te meer inspiratie het geeft om en puike prestatie te leveren.

Volgende week maandag, 26 maart, speelt SC Veendam een thuiswedstrijd op maandagavond. MVV Maastricht is dan de tegenstander. Om zelf een steentje bij te dragen aan het laten volstromen van ons stadion is de selectie vrijdag en zaterdag in touw om zelf toegangskaartjes aan de man/vrouw te brengen.

In groepjes zijn ze vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig in de vestiging van Albert Heijn in winkelcentrum Autorama in Veendam. Iedereen die zich meldt in de speciale stand van SC Veendam (kun je niet missen!) kan daar ter plekke een kaartje bemachtigen.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten, en dit is nog zacht uitgedrukt. ÉÉN EURO PER STUK.
Kortom, SC Veendam biedt u voor en symbolisch bedrag een avondje voetbal aan de Langeleegte aan.
Welke speler wanneer aanwezig is? Zie onderstaand schema. Want wanneer u met uw favoriet op de foto wilt of een handtekening wil scoren, dan weet u wanneer u zich moet melden.

Vrijdag 10.00-12.00 uur: Niek Loohuis, Alex Marrello, Romann Dan, Kaye Coppoolse en Rico Wolven.

Vrijdag 12.00-16.00 uur: Danny Menting, Petrit Hoxhaj, Lars Lambooij, Pepijn Kluin en trainer Gert Heerkes.

Vrijdag 14.00-16.00 uur: Haaye Feenstra, Leonard Nienhuis, Ben Meedendorp, Jelle Wagenaar en assistent-trainer Jouke Faber.

Vrijdag 16.00-18.00 uur: Panagiotis Rampavilas, Michael Vakalopoulos, Johnatan Opoku, Lars Hutten, Mitch Apau en assistent-trainer Gerard Wiekens.

Zaterdag 10.00-13.00 uur: Angelo Cijntje, Alair Cruz Vicente, Ferhat Görgülü, Sander Rozema en teammanager Harm Hensens.

Zaterdag: 13.00-16.00 uur: medewerkers van de administratie.

Met andere woorden, vrijdag en zaterdag allemaal naar AH Autorama en aanstaande maandag met z'n allen naar de Langeleegte!