Nieuws, Regio

Koop loten voor de gele motor van Henk de Haan



HenkH (2).jpg
Foto Henk Haan

Jan Meijer uit Onstwedde heeft de gele motor van Henk de Haan weer in topconditie gebracht. De motor staat te broezn om weer in de verloting te gaan! Eerdere winnaars gaven het gele gevaar weer terug aan de Voedselbank om deze opnieuw te verloten. Dat leverde al bijna € 15.000 op! Ze starten a.s. zondag 29 oktober 2023, om 13.00 uur op het sportpark van de v.v. Siddeburen omdat de oud-voorzitter van die club, Rieks Spandauw, de winnaar van 2022 was. Natuurlijk is Henk de Haan himzelf daar bij!

De loten zijn te koop tot en met 31 december 2023. Onze rijdende notaris Kluitenberg verricht op 5 januari 2024 de trekking en we bellen daarna meteen de winnaar van 2023 in de hoop dat……

Het goede doel is opnieuw alle cliënten van de negen Voedselbanken in onze provincie en dat zijn er meer dan 2.500 huishoudens die wekelijks voedsel en non food komen halen.

Dus koop één of meerdere loten voor slechts € 5 per stuk en wie weet…. Maar u hebt dan in ieder geval een bijdrage geleverd om de armoede in onze provincie te verlichten.

Als u het geld overmaakt: zet er dan wel uw telefoonnummer bij!