Nieuws, Sport

Vernieuwde kantine Voetbalvereniging Wildervank



1.JPG

Door Bert Woltjes

Afgelopen zaterdagavond 14 januari heeft Voetbalvereniging Wildervank zijn vernieuwde kantine in gebruik mogen nemen. De opening werd verricht door Roel Duitsch (89) het oudste lid van de vereniging. 

2.JPG

De kantine geopend in 1984 was aan een grondige renovatie toe. Juni vorig jaar na de competitie werd door vrijwilligers van de vereniging de kantine gestript, muren gesloopt en de vloeren gingen eruit. 

3.JPG

Daarna ging hoofdaannemer Gervas (Gerrits & Vasse) uit Wildervank aan de slag met het weer opbouwen van de kantine. Geholpen door leden en sponsoren kwam er o.a. een nieuwe vloer, nieuw plafond en kozijnen in. 

4.JPG

Verder werd de oude bar verwijderd en kwam er een nieuwe modernere bar voor in de plaats. Tevens werd door het verwijderen van een muur een open keuken gerealiseerd. 

5.JPG

Tijdens de gezellige avond werden er 8 leden gehuldigd met een dasspeld omdat ze o.a. 40 jaar lid waren, jarenlang vrijwilliger zijn of lid van verdienste. De gezellige druk bezochte avond werd afgesloten met muziek door een DJ.   


Fotoalbum: