Nieuws, Sport

SV Veendam Atletiek neemt afscheid
van oud-bestuursledenAfscheid oud bestuur SV Veendam Atletiek - gemaakt door Peter Panneman.JPG
Foto Peter Panneman

Afgelopen maandag was een bijzondere avond. SV Veendam Atletiek nam afscheid van het vorige bestuur; vijf dames die zich de afgelopen jaren belangeloos en met veel enthousiasme hebben ingezet voor de vereniging. Met een bos bloemen, een cadeaubon, wat lekkers en een dankwoord is er van hun afscheid genomen.

Van het organiseren van evenementen, beheren van de financiën, het plaatsen van berichten op de website tot het oplossen van onderlinge discussies. De afgelopen jaren kon de vereniging dankbaar gebruik maken van de inzet van Janneke Kraan, Annemarie Wieringa, Niesje Munneke, Kirsten Vegt en Mariëlle van der Veer.

Olympisch atlete in Veendam
Het oud-bestuur kan tevreden terugblikken. Zo organiseerde het bestuur een baanwedstrijd waar Olympisch atlete Nadine Visser een clinic gaf, kerstloopjes en een clubcross door het Borgerswold.

Meetrainen met SV Veendam Atletiek?
egin dit jaar droeg het oud-bestuur het stokje over aan het nieuwe bestuur van de atletiekvereniging. Een nieuwe website is in de maak en er staan alweer leuke activiteiten gepland. Wil je starten met hardlopen, je persoonlijke records verbeteren en/of je looptechniek verbeteren? Dan ben je bij SV Veendam Atletiek aan het juiste adres! Stuur voor een gratis kennismakingstraining een mailtje naar secretarissvveendamatletiek@gmail.com.