Nieuws, Regio

Tweehonderd paaseieren zoeken met Uitdeelpunt Veendam



IMG_0008_2.jpg

In Borgerswold zijn 35 tot 40 kinderen druk op zoek geweest naar paaseieren. Op en bij de grote bult lagen ze verstopt. De zoektocht was weer door het Uitdeelpunt georganiseerd, met een levensgrote paashaas erbij. In het bos hingen ze ook in de bomen, even boven ooghoogte van de kinderen.

IMG_0137.JPG

Honderd echte eieren waren door de vrijwilligers met mooie decoraties beschilderd. Verder was door het vinden van 100 plastic eitjes mooie prijzen te winnen. Ook kregen de kinderen paasnetjes uitgereikt. Ouderen van de Meridiaan hebben de netjes gehaakt in mooie kleuren. Voor en na de zoektocht  was er lekkers en drinken bij de partytent. Al dit lekkers was door de Albert Heijn in het ABC complex geschonken.

IMG_0146.JPG

Jannie Orssel wil de traditie zoals zij het van vroeger kent mee hooghouden en doorgeven.   

IMG_0142.JPG

Helaas was iemand zo schandalig leuk om de pijlen naar de startplaats naar beneden te wijzen. Daardoor hadden ongeveer 20 kinderen eerst nog bij de Borgerswoldhoeve staan wachten.

IMG_0069.JPG

Ontvangers en gevers
Na afloop deelde Jannie 8 cadeautjes uit aan ouders met het verzoek om deze aan iemand anders naar keuze door te geven. Dit vanuit het idee van het samen delen. De ontvangers werden op hun beurt zelf gevers, dat ze zelf ook heel leuk vonden.

Fotoalbum: