Overslaan en naar de inhoud gaan

Achtervolging door Zuidbroek en
vechtpartij bij Van der Valk

Door Eindredactie op vrijdag, 10 juni, 2016 - 08:35

DSC_0023.jpg

Door Dennie Gaasendam - DG-Fotografie

ZUIDBROEK – Donderdagavond is de politie een groot onderzoek gestart bij Van der Valk in Zuidbroek. De parkeerplaats bij het hotelcomplex werd hermetisch afgesloten door de politie. De politie wil niet kwijt wat zich heeft voorgedaan op de parkeerplaats en in één van de hotelkamers. Getuigen spreken van een achtervolging door Zuidbroek waarna een grote vechtpartij uitbrak op de parkeerplaats en de hotelkamer.



Getuigen hebben zich bij de politie gemeld dat ze een achtervolging hebben gezien die abrupt stopte op de parkeerplaats. Dit zou tevens zijn gefilmd met een mobieltje. Een getuige meld dat een persoon een flinke hoofdwond had. De politie onthoudt zich van commentaar. De technische recherche is op de parkeerplaats en in de hotelkamer een groot onderzoek gestart.

DSC03099.jpg

Er was veel politie op de been. Hotelgasten mochten aldus een getuige onder begeleiding spullen uit hun kamer halen. Op de parkeerplaats stond een transportbusje met schade. Deze is door een bergingsbedrijf afgesleept en naar het bureau in Groningen gebracht voor sporenonderzoek.