Overslaan en naar de inhoud gaan

De Romein Beachvolleybal
29 juni sluit de inschrijving

Door Redactie op maandag, 24 juni, 2024 - 09:32
Datum
-

 

De inschrijving voor De Romein Beachvolleybal sluit 29 juni. Enkele maanden geleden kwam ‘Stichting Sport en Evenementen’ met het  nieuws dat er weer een beachvolleybal toernooi georganiseerd wordt in Veendam. Op 5 en 6 juli staat de 2e editie van De Romein Beachvolleybal gepland op de voormalig voetbalvelden van VV Borgercompagnie. Op de voormalige voetbalvelden naast dorpshuis ‘De Eersteling’ zal het evenement plaats vinden. Zo zullen er beachvolleybalvelden aangelegd worden, komen diverse horeca stands te staan, een feesttent met muziek en wat vertier voor de jeugd. 

Het is nog mogelijk om deel te nemen aan het tweedaags beachvolleybal toernooi. Via www.eventree.nl kun je jouw team aanmelden voor één van de categorieën. In alle categorieën wordt 4 tegen 4 gespeeld. Kosten voor deelname bedraagt €50,- per team, 29 juni sluit de inschrijving om 23:59 uur. (Categorieën: Heren Competitie, Heren Recreatief, Dames Competitie, Dames Recreatief, Mix Competitie en Mix Recreatief.) 

Op vrijdagavond zal het toernooi omstreeks 18:30 uur van start gaan. Alle teams spelen tijdens de eerste speelavond meerdere wedstrijden in hun poule. Op de 2e speeldag, zaterdag 6 juli zal het toernooi omstreeks 11:00 uur hervat worden. De verwachting is dat rond de klok van 20:00 uur alle poule wedstrijden én finales gespeeld zijn. 

Zowel op de vrijdagavond als de zaterdagavond zal er na afloop van de wedstrijden de nodige gezelligheid zijn. In de feesttent naast dorpshuis ‘De Eersteling’ zullen diverse Dj’s op het podium plaats nemen. Op zaterdagavond zal aansluitend aan de prijsuitreiking wederom een feestje gebouwd worden in de feesttent. 

Beide dagen van De Romein Beachvolleybal zijn vrij toegankelijk voor toeschouwers en publiek. “We gaan er twee sportieve en gezellige dagen van maken, waarbij hopelijk ook de zon zich volop laat zien” aldus ‘Fred van Loenen’ namens Stichting Sport en Evenementen