Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhoud Parkstad Vandaag zaterdag 2 februari

Door op vrijdag, 1 februari, 2013 - 14:41

PARKSTAD VANDAAG - Het eerste interview is met onze weerman Bertus Visser. Hij geeft de weersverwachting voor onze provincie. Om half elf komen de raadsleden Rudolf Feijen en Frits Muurman. Zij blikken terug op de raadsvergadering van afgelopen maandag. Henk Faber en Wim Zeeman bespreken om half twaalf in de Heemtuin flora en fauna. Na de column van Jan van der Laan om 12.05 uur komt Patrick Petzinger vertellen ver de open dag in de Katholieke Kerk op 9 februari. Een half uur later is André Hamminga te gast. Hij spreekt over de Coöperatie duurzame energie Veenkoloniën. Even na een uur is het de beurt aan Wim Dussel. Zijn reportage bij het transportbedrijf Oldenburger-Fritom wordt dan uitgezonden.

Na deze lange uitzending van Parkstad Vandaag volgt de Beatles forever uitzending over het album Let it be. Deze uitzending is destijds komen te vervallen.

De gasten worden ontvangen door Alie Sloots, Erwin Doddema en na één uur Edzo Blaauw verzorgen de techniek. De muziek zal voor een deel komen van de Andrew Sisters. Dit in verband met het overlijden van Patty Andrews deze week, op 94 jarige leeftijd.

Samenstelling en presentatie van deze editie van Parkstad Vandaag: Theo Mooijman