Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhoud Parkstad Vandaag zaterdag 29 september

Door op vrijdag, 28 september, 2012 - 09:21

De inhoud van Parkstad Vandaag van zaterdag 29 september 2012: Na het nieuws van tien uur enkele interviews die dinsdag zijn afgenomen tijdens de tweede Goud Leven markt. De thema's van deze markt waren Rust, Reinheid en Regelmaat.

De weerman Bertus Visser is rond 10.15 uur aan de lijn. De raadsleden Rudolf Feijen en Frits Muurman zijn om 10.30 te gast in de studio. Zij kijken terug op de raadsvergadering van afgelopen maandag en gaan (als er nog tijd voor is) alvast in op een aantal mogelijke bezuinigingsvoorstellen voor de gemeentebegroting van 2013.

Wim Zeeman en Henk Faber bespreken rond 11.30 uur de natuur vanuit de Heemtuin. Jan van der Laan leest zijn column Veendammer Wind om 12.05 uur.

Van 1 oktober t/m 7 oktober is het de week van de opvoeding. Erika Dragt sprak daarover met Arlette Julsing, coƶrdinator van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Winkler Prins scholier Jesse Engelkes is daarna te gast. Wij vragen zijn kijk, als jongere, op de onderwerpen uit de raadsvergadering.

De intermezzo's komen van albums van de op 25 september overleden zanger Andy Williams en van de Ierse groep the Dubliners welke dit jaar 50 jaar bestaat.

De gasten worden ontvangen door Alie Sloots en de techniek wordt verzorgd door Erwin Doddema. Samenstelling en presentatie: Theo Mooijman.