Veel prijzen voor Veendammer judoka's

Door op maandag, 7 maart, 2011 - 16:44

JUDO - De judoka's van Judoschool Veendam hebben afgelopen zaterdag tijdens het Juveko-toernooi in Tweede Exloermond bijzonder goed gepresteerd. Er werden door de judoka's 15 prijzen behaald. Opvallend was het grote aantal kampioenen deze dag. Maar liefst 10 judoka's behaalden een 1e plaats.

De 1e plaats van Rowan Huisman was zeer opmerkelijk. Rowan wist in de voorronden al zijn partijen met een vol punt te beslissen. In de finale won hij ook overtuigend van noordelijk kampioen Wouter van Engelenhoven uit Hardenberg.

Kampioen werden Kim Smit, Ingrid Engwerda, Fabian Doddema, Kjell de Vries, Rowan Huisman, Anas Schreuder, Roan Plagge, Marco Brus, Jeffrey Klein en Annelie Bultena. Tweede prijzen waren er voor Sven van Oostrum en Sharel Ploeg. De judoka's Benjamin Keizer, Gijs Bakker en Larissa Bultena wisten verdienstelijk vierde te worden.