Zaalvoetbal Veendam

Door op woensdag, 16 februari, 2011 - 16:30

ZAALVOETBAL - Bizarre week door afgelaste wedstrijden. De afgelopen week gingen maar liefst vier wedstrijden niet door omdat een aantal teams met personele problemen kampte. Opvallend is daarbij dat steeds meer veldvoetbaltrainers meer eisen stellen aan hun spelers die ook in de zaal spelen. Bij V&Z Veendam is het al jaren zo dat afgelaste wedstrijden niet meer ingehaald worden maar dat de tegenpartij met 5-0 wint. Zo kreeg OG Team, de koploper in de hoofdklasse, er heel gemakkelijk drie punten bij omdat Rembrandt geen team kon formeren. Winkler Prins won nipt met 2-1 van hekkensluiter Tapperij De Kater. Nummer drie Ucarcars verspeelde twee punten tegen De Jong en Laan 1 dat een 4-4 gelijkspel afdwong.

Kuiper en TTK boeken simpele zeges. In de overgangsklasse gaat de strijd tussen de koplopers Kuiper en TTK onverminderd voort. Kuiper bouwde een snelle voorsprong op van 3-0. Binnen drie minuten. Tegen Van Ringh/Gouden Schaar 1 liep het uit naar een 11-3 zege. K. Kuiper scoorde vier maal. TTK had veel minder moeite met Clias v.d.Laan dan werd verwacht. Het werd 8-0 met drie goals van Rustebiel en
Buurke. Glasgarage won knap met 4-2 van TOS, mede dankzij twee treffers van Kok. Stucadoorsbedrijf Meijer won reglementair met 5-0 van Bijmolt.

QB Onderdelen scoort 16 maal.  Slechts één wedstrijd in de eerste klasse. Nummer drie QB Onderdelenshop uit Hoogezand won zeer royaal met 16-4 van Broekema. Siebering (4) en Kartowidjojo (4) namen de helft van de doelpunten voor hun rekening.

Horripilante weer op kop. In de tweede klasse nam Horripilante de kop weer over van JP Vollenhove, door dit team in een rechtstreeks duel met 6-2 te verslaan. Fc Titanium bleef derde na de 4-3 zege op Party Palace. In de onderste helft won Team 49-ers met 7-2 van Gizom/Windt en bleef Veendam 1894 met 5-3 de baas over Smurfit Kappa.

Rainbow Events nu op kop. In de derde klasse leed koploper BMC nog geen puntverlies maar kreeg nu een reglementaire 5-0 nederlaag aan de broek omdat het geen team kon formeren tegen Buurke Bestrating. Buurke pakte er nog drie punten bij door een zeer verrassende 2-1 zege op het jonge team van Sportplein. Nieuwkomer Rainbow Events nam voorlopig de kop over van BMC door een 12-1 zege op Keukenspectrum. ZTK Kolham won simpel met 8-0 van hekkensluiter Klusfabriek. Van Ringh/Gouden Schaar 2 en Van der Veen kwamen uit op een 4-4 remise.