BV Veendam - MVV

Tekst: Jacob Kuipers.
Foto's: Actafotografie.nl

LANGELEEGTE - BV Veendam heeft een verdiende overwinning behaald op MVV: 1-0. Door een doelpunt van Marnix Kolder in de 59ste minuut werden dus de punten in eigen huis gehouden. BV Veendam was wel de betere ploeg, alhoewel MVV er bij tijd en wijle heel gevaarlijk werd. En dat was halverwege de tweede helft toen doelman Peter van der Vlag enkele goede reddingen uit de hoge hoed moest toveren om onheil te voorkomen.

En de slotfase van de wedstrijd had Wessels Veendam in veilige haven kunnen brengen, maar open voor doelman Job Bulters schoot hij de bal net langs de verkeerde kant van de paal. In de rust verzorgde het duo Lucas en Gea uit Oude Pekela een knetterend optreden.

Scheidsrechter Gözubuyuk moest zelfs nog enige seconden wachten voordat het populaire duo aan hun afmars begon.