Veendammer judoka's in de prijzen

Door op maandag, 20 september, 2010 - 20:42

JUDO - Afgelopen weekeinde hebben de judoka's Yvette Soesbergen en Wouter Pol uitstekende prestaties geleverd.

Tijdens de districtskampioenschappen voor senioren wist de 18-jarige Wouter Pol een vierde plaats te behalen in de klasse -73 kilogram. Hiermee heeft de talentvolle judoka zich geplaatst voor het Nederlands Kwalificatietoernooi in Eindhoven. Hier zal de jonge judoka zich proberen te plaatsen voor het NK in Rotterdam.

De judoka's Lennart Siefkes, Roan Plagge en Lars van der Til stonden goed te judoen maar kwamen net tekort voor een podiumplaats.

De dames van Judoschool Veendam kwamen in actie op het zeer sterk bezette Roland Cup in Bremen. Yvette Soesbergen wist bij de dames tot 19 jaar een fraaie derde plaats te behalen. In de wedstrijd om de derde plaats won Yvette met een vol punt van de belgisch kampioen Claes.