Amateurvoetbal

Door op dinsdag, 7 september, 2010 - 19:47

Wildervank (zon)-Helpman 2-1
De voetballers van zondag derdeklasser Wildervank zijn de competitie goed van start gegaan. Met 2-1 won Wildervank voor eigen publiek. Vooral voor de beginnend trainer Bart Hartman is het natuurlijk een geschenk. Drie punten halen bij je debuut bij Wildervank is toch geweldig. En dat smaakt natuurlijk naar meer. En dat met een team, die niet volledig was. Hartman moest liefst zeven basisspelers missen.

Veendam 1894 (zat)-Siddeburen 4-0
De zaterdag-elf van Veendam 1894 heeft thuis een prima overwinning behaald op Siddeburen. Met 4-0 wonnen de geelzwarten van hun opponenten. Deze zege ruime zege op één van de beste ploegen uit de vijfde klasse is een goede opsteker. De thuisclub stond bij rust voor met 2-0 en na de thee beten de bezoekers fel van zich af, maar via counters scoorde Veendam nog twee keer. Bij Veendam scoorde Rolf en Hulsing schoot drie keer raak.

GVAV Rapiditas-Wildervank (zat) 7-4
Na 60 minuten stond Wildervank in Groningen met 4-1 voor. De wedstrijd is gelopen zou je zeggen. Maar nee. GVAV gooide de pook in de vijfde versnelling en won de partij met 7-4. Het grote euvel was dat de jonge ploeg van Wildervank het niet meer kon bijbenen en de ervaring mist op de wedstrijd tot een goed einde te brengen.

Bareveld-Veelerveen 2-3
Veelerveen bleef geloven in eigen mogelijkheden en won daarom het uit-duel tegen Bareveld met 3-2. Aalbers scoorde twee keer voor Bareveld, daardoor werd het 2-0. Veelerveen ging niet bij de pakken neer zitten en scoorde daarna nog 3 keer.

HSC-Veendam 1894 (zon) 3-2
Een overwinning leek voor derde klasser Veendam 1894 in het vooruit zicht., in de confrontatie tegen HSC.Via Knigge en Hollander namen de geelzwarten een 2-0 voorsprong. Een overwinning lag in het verschiet voor de bezoekers.
En doelman Rob Olijve stak in een bloedvorm. Negen minuten voor het eindsignaal viel Veendam als een blokkendoos helemaal uit elkaar en HSC scoorde nog 3 goals. En weg was die mooie droom.