Nieuws

Judoka Meijer wint Messe Cup.

JUDO - De 13-jarige Elisabeth Meijer van Judoschool Veendam heeft afgelopen zaterdag goud op de Messe Cup in Erfurt veroverd.

De jonge judoka was door de Judobond Nederland geselecteerd deel te nemen aan dit toernooi en Elisabeth heeft direct haar visitekaartje afgegeven.  In de finale won ze met een vol punt van haar tegenstandster uit Berlijn en werd zij overtuigend kampioen.

Elisabeth was op basis van haar eerdere prestaties geselecteerd voor dit evenement. Terwijl Elisabeth in Duitsland stond te judoen kwamen de jeugdteams van Judoschool Veendam in actie op het Open Gronings Teamkampioenschap in Leek.

Het jongensteam -15 jaar wist na overwinningen op Akkermans, Top Judo Twenthe en Kenamju de finale te behalen. Hierin werd met 4-3 verloren van Budokan Rotterdam en behaalde het team de 2e plaats.