Oxygym scoort 4x goud op Nederlands Kampioenschap.

Door op dinsdag, 27 april, 2010 - 18:20

OXYGYM - Zondag 25 april hebben Dennis Hooiveld (11 jr), Kirsten Busman (11 jr), Maxime Bosscher (11 jr), Isabel Hoiting (15 jr), Shannon Kempen (15 jr), Bo Ufkes (16 jr) en Elisah Samallo (19 jr) van Sportcentrum Oxygym uit Veendam deelgenomen aan het Nederlands kampioenschap Sports Aerobics.

Deze wedstrijd werd gehouden in ‘De Schutskamp' in s'-Hertogenbosch. Het was voor Oxygym een geslaagde dag, de meisjes en jongens kwamen met goede resultaten naar huis gegaan.

Eerst mocht Dennis zijn oefening laten zien met het thema ‘James Bond', hij werd beloond met een 1e plek. Toen mocht Maxime haar routine laten zien. Voor het eerst deed ze mee en heeft een hele goede 6e plaats behaald. Daarna mocht Dennis samen met Kirsten op als duo en ook zij behaalden een 1e plek. Zij kwamen uit voor de cadetten tot 13 jaar. Isabel en Shannon mochten het tegen elkaar opnemen in de categorie junioren en daar werd Shannon 1e en Isabel 3e.

Bij de senioren zaten Bo en Elisah. Bo werd beloond met een goede 1e plek en is dus Nederlands Kampioen. Elisah werd 4e.

Al met al een hele geslaagde dag. Ook een hele spannende dag want het is tevens een kwalificatie voor het Wereld kampioenschap die in oktober plaatsvindt in ons eigen land in Eindhoven.