uitslag Zaalvoetbal

ZAALVOETBAL - De geschiedenis lijkt zich voor het team van Ucarcars te herhalen. Vorig seizoen was het op weg naar de dubbel maar stond aan het eind van de rit met lege handen. Dit seizoen stond Ucarcars vrijwel steeds op kop en leek de titel voor het grijpen. Echter in de wedstrijd tegen OG Team ging het mis. Wel werd met 5-1 gewonnen maar liefst vier spelers van Ucarcars raakten in deze wedstrijd ernstig geblesseerd. Dat breekt het team nu op. Afgelopen week werd twee maal verloren en is het vrijwel zeker dat Rembrandt haar titel prolongeert. Met nog één wedstrijd te gaan heeft Rembrandt drie punten voorsprong en een veel beter doelsaldo dan Ucarcars, dat nog wel in de race is voor de beker.

Woensdag verloor Ucarcars met 1-2 van Rembrandt. In een gezapige eerste helft nam Rembrandt een 0-1 voorsprong via Wolf. In de tweede helft ging het tempo omhoog. Ucarcars ging op jacht naar de gelijkmaker, Rembrandt was gevaarlijk in de counter. Vijf minuten voor tijd werd het 1-1 dankzij Resekario. In de hectische slotfase schoot De Vos uit een vrije trap 1-2 in. De lijnrechter van Ucarcars was zo eerlijk om aan scheidsrechter De Vries te attenderen dat de bal achter de lijn was geweest. Dat werd hem niet in dank afgenomen door de spelers van Ucarcars. Sanchez kreeg nog direct rood. Vrijdag gaf Winkler Prins de genadestoot aan Ucarcars door simpel met 5-2 te winnen. Rembrandt daarentegen rolde het uitgebluste MLS met 7-0 op. OG Team- Bijmolt werd 5-0. MLS en Bijmolt zijn al uitgespeeld.

In klasse 2A is nummer twee Stucadoorsbedrijf Meijer ook uitgespeeld; het won reglementair met 5-0 van Akin Milano dat uit de competitie is genomen. Smurfit Kappa- DWS Peijer eindigde in 2-5. In klasse 2B werd één wedstrijd gespeeld. Koploper TOS Stadskanaal klopte Broekema met 5-1.

In klasse 3A kwam de top vier tegen elkaar in actie. Fc Titanium is koploper af want het verloor toch wel enigszins verrassend met 4-2 van Bar JP Meppel, dat nu derde staat. Horripilante is de nieuwe koploper dankzij een duidelijke 7-2 zege op Veendam Maniacs dat nu vierde is. Horripilante staat in punten gelijk met Titanium maar heeft een veel beter doelsaldo.