Kisuma Flash verliest weer een 5-setter.

Door op maandag, 22 maart, 2010 - 21:22

VOLLEYBAL - Afgelopen zaterdag is het eerste herenteam van volleybal vereniging Flash er weer niet in geslaagd een 5-setter winnend af te sluiten. In Zwolle werd het, net als in de eerste wedstrijd, 3-2 voor Landstede Zwolle. Terwijl er over beide wedstrijden evenveel punten gescoord werden, Trekt Kisuma Flash toch 2 keer aan het kortste eind.

In de eerste set kregen de Veendammers 1 serve serie tegen. Hierdoor kwam men op grote achterstand. In de loop van de set werd deze nog wel een beetje ingelopen, maar de set werd niet meer gewonnen. In de tweede set werd het spel van Kisuma Flash steeds beter. Er werden een paar punten voorsprong gepakt en dit werd niet meer weg gegeven. Deze set werd dan ook redelijk makkelijk binnen gehaald.

Dit goede spel bleef men vasthouden tot halverwege de 3e set. Toen sloop er angst in het team. Angst om te winnen. Hier maakte Zwolle dankbaar gebruik van en men kwam in 2 serve series weer terug. Deze klap van Kisuma Flash niet meer te boven in set 3. In de vierde set werd het spel van de 2e set weer opgepakt. Overtuigend werd deze set binnen gehaald. Ook het begin van de 5e set was voor Kisuma Flash. Aan het eind kwam echter de ‘angst' weer om de hoek kijken. Zwolle kwam wederom in 1 serveserie terug en pakte de 5e set.

Kisuma Flash heeft zich inmiddels wel zo goed als veilig gespeeld in de 1e divisie. De voorsprong op Sudosa Desto is nu 11 punten, met nog 3 wedstrijden te gaan. Komende zaterdag is AVV Keistad de tegenstander in de eigen Parkstadhal. De wedstrijd begint om 16.30 uur.