Open Nederlands kampioenschap Sports aerobics

Door op woensdag, 2 december, 2009 - 20:15

DEN BOSCH - Afgelopen weekend hebben Dennis Hooiveld (10 jr), Isabel Hoiting (14 jr) en Bo Ufkes (16 jr) allen uit Veendam en Krista Lingbeek (19 jr) uit Oude-Pekela, deelgenomen aan het Open Nederlands kampioenschap Sports aerobics. Dit toernooi werd gehouden in sporthal 'de Schutskamp'in Den Bosch.

Bo en Krista uitkomend voor Lenie Waasdorp en Isabel van Sportcentrum Oxygym moesten eerst zaterdag de halve finale draaien en zich plaatsen voor de finale die de volgende dag was en dat is de meiden gelukt.

Tijdens de finale hebben ze een hele goede routine gedraaid. Dennis moest mee doen bij de cadetten jongens (tot 13 jr), maar vanwege weinig deelnemers mocht hij het tegen de junioren jongens opbrengen (13 tot 16 jr). En het is hem gelukt! Hij werd kampioen, wat voor een jongen van 10 jaar een topprestatie is.

Isabel en Bo deden mee in de categorie Junior dames, ook dat ging super goed, zij hadden een groter deelnemersveld en werden beloond met Bo 1e plaats en Isabel 2e plaats. Krista deed mee bij de senioren en werd beloond met een 4e plaats. Het was dus een heel geslaagd weekend! Dennis en Isabel worden getraind door Margriet van der Laan.