Laatste Nieuws veendammer judoka's

Door op zondag, 22 november, 2009 - 21:38

Het team bestond uit Yvette Soesbergen, Esther Engwerda, Kimberley Klein, Karlijn Jongen, Ingrid Engwerda, Kim Smit en Amy Smit

Dames Judoschool Veendam derde in Deventer
Het damesteam -17 jaar van Judoschool Veendam heeft afgelopen zondag een uitstekende derde plaats veroverd. Met prima judo wisten de dames onder andere te winnen van sterke teams als Top Judo Nijmegen en Judoclub Hercules uit Echt.

Uiteindelijk plaatsten de veendammer dames zich als poulewinnaar voor de halve finale. In de halve finale werd de beslissende wedstrijd in de verlenging verloren waardoor het team met 3-2 verloor. In de strijd om het brons liet het team er geen discussie over bestaan en pakte de derde plaats.

Prijzenregen voor veendammer judoka's
Tijdens het jaarlijkse judotoernooi in Hoogezand kwamen de judoka's van Judoschool Veendam bijzonder goed voor de dag. Dat de trainingsarbeid zijn effect heeft bleek wel uit het feit dat op dit met 450 judoka's sterk bezette toernooi maar liefst 15 prijzen werden behaald.

Kampioen werden Lennart Siefkes, Wouter Pol, Roan Plagge, Cheanice Jakobs en Reamon Scholtens. Een tweede plaats was er voor Charlotte Wolthers, Elisabeth Meijer, Sije Wiersma, Thijmen Engels, Fabian Nuus, Tore de Vries en Marco Brus. Een goede derde plaats werd behaald door Oscar de Jonge, Kim Smit en Kasper Woestenburg.