Judoka Matteh Engels derde in Osnabruck

Door op maandag, 28 september, 2009 - 08:11

JUDO - Tijdens de Osnatel Cup heeft judoka Matteh Engels een bijzonder goede prestatie geleverd. In zijn gewichtsklasse wist de 15-jarige judoka de derde plaats te veroveren.

Het toernooi in Osnabruck had een enorm sterke bezetting, met judoka's uit Duitsland, Belgie en Estland.

Voor Matteh werd duidelijk dat zijn inzet tijdens de trainingen niet voor niets zijn. Met schitterende punten plaatste hij zich voor de halve finale. Deze werd nipt verloren van de latere kampioen.

In de wedstrijd om de derde plaats scoorde Matteh met een fraaie heupworp een vol punt.

Broer Thijmen Engels kwam ook goed voor de dag. Mat 4 winstpartijen en een uiteindelijke zevende plaats kan de 17-jarige judoka terugkijken op een geslaagd toernooi.