Kisuma Flash Heren blijft in de winning mood

Door op woensdag, 3 december, 2008 - 22:18
VOLLEYBAL - Afgelopen zaterdag stond er een heuse topper op het programma in de tweede divisie A van het herenvolleybal. In Groningen stond de wedstrijd op het programma tussen Donitas en Volleybalvereniging Flash. De nummer 2 en 1 van de competitie. De topper op papier werd echter nooit een echte topper. Op de eerste set na, kwam Kisuma Flash nooit in de problemen.

In de eerste set bleef het studententeam van Donitas goed in het spoor van Kisuma Flash. Aan het einde van de set hadden de studenten zelfs een kleine voorsprong. Toen vond Kisuma Flash het genoeg en schakelde een tandje bij. De set werd alsnog gewonnen door de Veendammers.

De tweede-, derde en vierde set kenden een gelijk verloop. Kisuma Flash pakte direct aan het begin van de set een kleine voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. De 3 opvolgende sets werden redelijk eenvoudig met zeer degelijk volleybal gewonnen. Het gevolg is een 4-0 overwinning.

Door deze overwinning blijft Kisuma Flash 1e op de ranglijst. De Veendammers hebben nu 5 punten voorsprong op de nummer 2 Sudosa-Desto. Met een wedstrijd minder gespeeld. De volgende wedstrijd is zaterdag 13 december om 16.00 uur in de eigen Parkstadhal in Veendam.. De tegenstander is dan de huidige nummer 2 Sudosa.