Kisuma Flash pakt eerste 4-0 winst van het seizoen

Door op zondag, 26 oktober, 2008 - 21:59
VOLLYBAL - Afgelopen zaterdag is het eerste herenteam van Kisuma Flash erin geslaagd de goede seizoensstart in de tweede divisie A een goed gevolg te geven. In Ootmarsum werd met grote cijfers gewonnen van Set-up 65. Het werd een duidelijke 4-0 voor de heren van Kisuma Flash.

De Veendammers begonnen erg geconcentreerd aan de wedstrijd. Set-up werd direct onder druk gezet met een goede service. De pass kwam niet goed bij de spelverdeler en daardoor konden de aanvallers niet goed bediend worden. Hierdoor kon het blok van Kisuma Flash uitstekend functioneren.

De eerste set werd dan ook een makkelijke prooi voor Kisuma Flash. In de tweede set bleef Set-up goed bij en wisten ze zelfs een kleine voorsprong te pakken. Net op tijd wist Kisuma Flash echter het tij te keren. Bij een 21-23 achterstand werd een tandje bij geschakeld en werd de set alsnog gewonnen met 25-23.

Daarna was het verzet van Setup gebroken en speelden de heren van Kisuma Flash de wedstrijd beheerst uit. Er werd geconcentreerd gespeeld en de gastheren hadden geen schijn van kans. Het gevolg was een 4-0 overwinning voor Kisuma Flash.

Door deze overwinning staan de Veendammers op de tweede plek. Drie punten achter de koploper maar met een wedstrijd minder gespeeld. Komende zaterdag is er weer een thuiswedstrijd in de Parkstadhal. Om 16.00 uur wordt er dan gespeeld tegen Veracles uit Groningen.