Overslaan en naar de inhoud gaan

EP:Rosies Veendam bestaat 65 jaar

Door Redactie op woensdag, 23 oktober, 2024 - 11:00


Lukas, Anna Rosies en Bert, Isabelle en Anneke vieren het jubileum met aantrekkelijke feestaanbiedingen.

EP:Rosies in Veendam bestaat 65 jaar. De elektronicazaak gevestigd aan de Kerkstraat 25, viert deze mijlpaal samen met de klanten en dus kan de komende tijd geprofiteerd worden van aantrekkelijke feestaanbiedingen.

Lukas en Anna Rosies begonnen hun elektronicazaak in 1959 in een pand aan de Boven Dwarsdiep. Na een jaar volgde er een verhuizing naar de Kerkstraat 55 en later naar een nog groter pand aan de Kerkstraat 61. Zeven jaar later werd de huidige winkel aan de Kerkstraat 25 gekocht.

Rosies is een op en top familiebedrijf. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer, want in 2000 hebben Bert en Anneke de zaak overgenomen van hun ouders. Rosies heeft al jaren een meer dan uitstekende naam in Veendam en verre omstreken. Niet alleen door het assortiment, maar zeker ook door het onvolprezen vakmanschap, de service en kwaliteit van het bedrijf. Klantvriendelijkheid in alle opzichten is traditie bij Rosies. 

In de beginjaren werden de aankopen door Lukas op de fiets thuisbezorgd en ter plekke geïnstalleerd. Deze service wordt nog steeds geboden al gaat het nu een stuk makkelijker doordat de artikelen tegenwoordig met een busje worden vervoerd. Wat niet veranderd is, is dat bij Rosies de klant centraal staat. Wie in de winkel komt, wordt uitgebreid geadviseerd over de beste keuze. Thuisbezorgen is geen enkel probleem, Rosies heeft hiervoor een eigen bezorgdienst. Alles wordt geïnstalleerd en de klant krijgt uitgebreide uitleg over hoe alles werkt. De klanttevredenheid bij Rosies is dan ook ongeëvenaard.

Juist om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Rosies zich in 2001 aangesloten bij EP (ElectronicPartner). Sindsdien is de bedrijfsnaam EP:Rosies. Als onderdeel van een grote keten kan Rosies niet alleen de beste service en kwaliteit leveren, maar ook scherpe prijzen hanteren. Dit geldt voor het hele assortiment, dat ook nog eens zeer compleet is. Het aanbod in witgoed omvat onder meer koelers, vriezers, wasautomaten, drogers enzovoort. Verder is er een enorme keuze in tv’s, audioapparatuur en kleine elektrisch huishoudelijke apparaten. 

Sinds een paar jaar is het assortiment uitgebreid met pannen van Fissler, Greenpan en BK.  
Uiteraard beschikt EP:Rosies ook over alle bijbehorende accessoires en onderhoudsmaterialen. Alles is natuurlijk ook te vinden op de website www.eprosies.nl .  

Iedereen is uitgenodigd om het samen met ons te vieren met een hapje en een drankje op zaterdag 26 oktober 2024.