Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe uitbaters voor Sportcafé Sportplein in het Indoorcentrum Veendam

Door Redactie op maandag, 21 oktober, 2024 - 15:19


Foto Bert Buiring Fotografie

Sportcafé Sportplein in Veendam, in het Indoorcentrum aan het Jan Salwaplein, heeft vanaf vrijdag 25 oktober nieuwe uitbaters: Marcel en Ania Kluin. De nieuwe naam wordt Sportcafé Veendam.

Sportcafé Veendam is enkele dagen gesloten
Van vrijdag 25 oktober tot en met zondag 27 oktober is Sportcafé Veendam gesloten vanwege de overdracht naar de nieuwe uitbaters. Vanaf maandag 28 oktober kunnen sporters, verenigingen, toeschouwers en bezoekers weer terecht in Sportcafé Veendam.

Een plek waar sporters, verenigingen en toeschouwers zich thuis voelen
De huidige uitbaters hebben aangegeven te willen stoppen en hebben Sportcafé Sportplein in de verkoop gezet. Inmiddels zijn er nieuwe uitbaters gevonden. Vanaf 25 oktober worden Marcel en Ania Kluin de nieuwe uitbaters van Sportcafé Veendam. Zij zijn niet nieuw in het vak; ze runnen samen meer sportcafés; in Leens, Doezum, Bedum en Albergen. Marcel en Ania willen met hun team van Sportcafé Veendam een plek maken waar sporters, verenigingen en toeschouwers zich helemaal thuis voelen. Een plek waar sporters en toeschouwers na de wedstrijd of training elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Marcel Kluin: “De sfeer van Sportcafé Veendam zal gericht zijn op ontmoeting en het verbinden van sporters. Iedereen is bij ons van harte welkom; sporters, supporters en belangstellenden. Ook organiseren we graag leuke ontmoetingen, bijvoorbeeld het samen kijken van een wedstrijd van Oranje op groot scherm. Gezellige verenigingsfeesten gaan we natuurlijk ook samen met de verenigingen organiseren.”

Wethouder Henk Jan Schmaal: “De gemeente Veendam is een sportieve gemeente; er zijn veel actieve sporters en verenigingen. Zij hebben in Sportcafé Veendam een fantastische plek om samen te komen na een sportieve activiteit. Sportcafé Veendam vervult voor alle indoor sportverenigingen en overige huurders van het Indoorcentrum (Parkstadhal en Sorghvliethal) een belangrijke sociaal-maatschappelijke rol. We wensen de nieuwe uitbaters, Marcel en Ania Kluin, veel succes met Sportcafé Veendam.”