Overslaan en naar de inhoud gaan

Softbalclinic en presentatie Softbalinternational Dinet Oosting

Door Redactie op maandag, 21 oktober, 2024 - 13:23
Datum
-

 



Op vrijdag 1 november 2024 zal de softbalinternational Dinet Oosting een presentatie geven in Brouwhotel Parkzicht te Veendam.

Zij zal daarin het afgelopen softbal jaar de revue laten passeren. Daarin komt ongetwijfeld de geweldige prestatie van het Koninkrijksteam op de wereldkampioenschappen in Italië ter sprake. Maar natuurlijk ook de moeilijke aanloop naar dit toernooi en de Europese Kampioenschappen in Utrecht. Dat er met Tex Town Tigers ook nog eens in de hoofdklasse werd gespeeld kan op de presentatie niet ontbreken. De presentatie wordt afgesloten met een uitgebreid buffet. Kosten € 39,95.

Softbalclinic
Daarnaast geeft de international vooraf in de Sorghvliethal te Veendam een clinic softbal. Deze clinic is bedoeld voor softbal(st)ers van 12 jaar en ouder. Aandacht wordt besteed aan het gooien en vangen, het fielden en het slaan. Kosten € 29,95

Combinatie
Dinet Oosting hoopt uiteraard dat softbalfans en – spelers zowel aan de clinic als aan de presentatie deelnemen. Kosten, inclusief buffet, slechts € 44,95.

Aanmelden
Geïnteresseerden voor deze unieke softbalmiddag kunnen zich t/m woensdag 30 oktober aanmelden bij:
dinet@softbaldino.nl