Overslaan en naar de inhoud gaan

Sinterklaas 2024

Door Redactie op vrijdag, 18 oktober, 2024 - 20:47

Sinterklaas is samen met Present begonnen met de voorbereidingen voor de sinterklaasviering van 2024. Er zijn in Veendam en Wildervank een hoop gezinnen met kinderen, die door allerlei omstandigheden geen cadeautjes kunnen betalen. Wij willen het zoveel mogelijk gezinnen toch mogelijk maken dat ze met hun kinderen sinterklaas kunnen vieren.

Wil je als hulpverlener een gezin aanmelden?
Daarvoor vragen wij de hulpverleners die betrokken zij bij zo'n gezin om dit gezin, uiteraard met toestemming van de ouder(s), bij ons aan te melden. Dit kan via deze link Zuidoost Groningen (stichtingpresent.nl)

Wil je meedoen als gever?
En wij zoeken gulle gevers die aan de hand van een wensenlijstje van de kinderen de sinterklaascadeautjes willen verzorgen en zo Sinterklaas een handje willen helpen. Meer informatie of aanmelden via deze link Zuidoost Groningen (stichtingpresent.nl)

Wil je dit Sinterklaasfeest sponsoren?
En wij zoeken mensen die een financiƫle bijdrage willen leveren zodat wij als Present deze sinterklaasactie kunnen organiseren. De aankleding, strooigoed e.d. is allemaal niet gratis. Wil je daar een bijdrage aan leveren dan kan dat ook via Zuidoost Groningen ( stichtingpresent.nl )