Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw in theater vanBeresteyn Café Klassiek!

Door Redactie op vrijdag, 18 oktober, 2024 - 20:32

Het optreden vindt plaats op zondagochtend in het gezellige Grand Café vanBeresteyn. Start de zondag met klassieke muziek in een intieme setting. De optredens van Café Klassiek worden in samenwerking met de school voor Muziek, Dans & Theater Veendam georganiseerd.

Zondag 20 oktober kunt u genieten van de muziek van OSETSKII. OSETSKII bestaat uit Irina Osetskaya op de piano en Willem Frieswijk op de trompet.

OSETSKII maakt kamermuziek onder het motto SHYROTA: met een oneindige blik kijken we naar de natuur en naar onszelf. Wij kennen elkaar door en door. De essentie van ons samenspel is gebaseerd op erkenning van het kleurenpalet van elkaars instrumenten. De combinatie piano en trompet kent een expressieve kracht die ideaal is voor het vertolken van klassieke en romantische composities. Deze expressieve energie kent geen beperkingen, geen grenzen, geen categorieën.

Irina en Willem spelen onder de naam OSETSKII, de naam van Irina’s vader. Hij hield enorm van klassieke muziek en zijn favoriete instrument was de trompet. Willem is wekelijks te vinden in de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam als docent koper.

Datum: zondag 20 oktober
Locatie: vanBeresteyn Grand Café
Aanvang: 11:00 uur
Toegang: € 14,00

Tickets en informatie via: www.vanberesteyn.nl,0598-634566 of de
theaterkassa. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur.

Datums Cafe Klassiek in vanBeresteyn  
Zondag 15 december 2024
Zondag 2 februari 2025
Zondag 1 juni 2025

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl