Overslaan en naar de inhoud gaan

Sfeervolle Winterfair in manege Lipizza Veendam

Door Redactie op vrijdag, 18 oktober, 2024 - 11:32
Datum
-

 

Manege Lipizza in Borgerswold Veendam brengt sfeer in de donkere dagen. Op zaterdag 30 november en zondag 1 december is  de manege omgetoverd van 10.00-17.00 uur  tot een grote, gezellige winterfair. 

In de kraampjes is van alles te koop wat de tijd van het jaar zo gezellig maakt. Leuke dingen voor in het interieur of juist voor buiten, kaarsen, lekkere koffie, wijnen, bloemstukken -ook voor de kerst-, cadeau-artikelen, hapjes en drankjes en kleding. Dit is nog maar een greep uit het aanbod. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven. Zo komt er een knutselhoek waar ze zich kunnen uitleven.

De Winterfair in Lipizza is van dezelfde organisatie als die van de Winterfair in Manege Biessum bij Delfzijl. Dat was vorig jaar een groot succes. Zowel de standhouders als de bezoekers waren lovend over de fair.

Organisator is Melissa van Marum die de fair eerder in Eetcafé de Boerderij organiseerde maar vanwege aardbevingsproblematiek verhuisde naar de manege in Biessum, net als de Lipizza eigendom van de familie Prins.

Voor de fair in de Veendam is Melissa nog op zoek naar standhouders. Wie leuke, gezellige, mooie of lekkere dingen wil verkopen tijdens de fair kan contact opnemen via het emailadres: winterfairdelfzijl@gmail.com