Overslaan en naar de inhoud gaan

Sponsoren schenken €20.000 aan vanBeresteyn

Door Redactie op woensdag, 2 oktober, 2024 - 10:03

Afgelopen zaterdagavond, 28 september, stond cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn in het teken van feest en verrassing. VanBeresteyn vierde haar 20-jarig bestaan met een speciale avond, waarbij het publiek getrakteerd werd op spetterende optredens van Roxeanne Hazes, band Casino Royale en DJ Coco Coquelicot. 

Na afloop van de show volgde een onverwacht hoogtepunt toen directeur Vanja van Guldener werd verrast door de sponsoren van het theater; de Jonckheren en Jonckvrouwen.

De Jonckheren en Jonckvrouwen hadden een bijzondere verrassing in petto en overhandigden een cheque ter waarde van maar liefst €20.000. Dit bedrag is bestemd voor een make-over van de foyer. Mede dankzij deze royale gift kan de foyer een frisse, moderne facelift krijgen, waardoor bezoekers zich nog meer thuis zullen voelen in het cultuur- en congrescentrum.

Directeur Vanja van Guldener was zichtbaar blij met de verrassing: "Deze bijdrage betekent ontzettend veel voor ons. Het stelt ons in staat om de foyer te moderniseren en voor te bereiden op de toekomst. Het is fantastisch dat de sponsoren zo betrokken zijn. We kunnen niet wachten om onze vernieuwde foyer met iedereen te delen."