Overslaan en naar de inhoud gaan

Grootste Veendammer Judokampioenschap ooit

Door Redactie op woensdag, 25 september, 2024 - 13:28

Dit weekend staat Veendam in het teken van het Internationaal Veendammer Judokampioenschap. Met maar liefst 600 judoka’s uit heel Nederland en Duitsland belooft het een spectaculair evenement te worden.

Het toernooi begint op zaterdag, waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde titels in verschillende gewichtsklassen. Sterke clubs uit geheel Nederland maar ook uit Duitsland en Denemarken zullen hun opwachting maken in Veendam.

Op zondag vindt er ook nog een complete judodag plaats. Die dag staat er een trainingsstage op het programma, dit biedt een unieke kans voor alle judoka’s om te leren van enkele van de beste in de sport. Daarnaast zal judotopper Hilde Jager van 11.00-12.00 uur een judoclinic voor de jeugd verzorgen. Hier is iedereen welkom deel te nemen. Opgeven hiervoor kan nog via de website: www.ivjk.org

Het Internationaal Veendammer Judokampioenschap is een evenement voor de hele familie, met activiteiten en entertainment voor jong en oud. Kom en geniet van een weekend vol sportiviteit, vriendschap en spannende judowedstrijden!