Overslaan en naar de inhoud gaan

Muziek en informatie tijdens Nationale Ouderendag

Door Redactie op vrijdag, 13 september, 2024 - 10:42
Datum
-

 

Muziek en informatie tijdens Nationale Ouderendag

Culturele Vereniging voor Ouderen in Veendam en Omstreken (VOVO) organiseert op vrijdag 4 oktober de Nationale Ouderendag voor alle ouderen in Veendam en omstreken, want ouder worden doe je samen! De middag staat bol van bruisende activiteiten en vindt plaats in MFC Breehorn aan het Boven Westerdiep 86H in Veendam. Inloop vanaf 13.00 uur.

Net als afgelopen jaar zullen er weer een aantal standhouders aanwezig zijn waar u informatie kunt verkrijgen over zorg, welzijn en eigen regie over het leven. De standhouders die hun medewerking verlenen zijn Meijer Zorgbeheer, Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg, deBasis, Vegro en Zorggroep Meander.

De middag wordt muzikaal opgeluisterd door Bob Heidema en Rieks Schuring. Bob Heidema is in Veendam en omstreken bekend als de leadzanger van de Stroatklinkers.  Rieks Schuring is ook geen onbekende in Stad en Ommeland. De geboren Zuidbroekster is net als Bob Heidema een veelgevraagde artiest en zal u verrassen met zijn fluwelen zangstem.

De middag wordt afgesloten met een warm buffet. 
Kosten deelname € 12,50, inclusief 2 koppen koffie of thee, twee consumpties en deelname warm buffet.

Voorverkoop toegangskaarten op woensdag 18 en 25 september tussen 10.00 uur en 11.30 uur locatie MFC Breehorn, Boven Westerdiep 86H of telefonisch te reserveren bij André Folkers tel. 06-42626258. 
Ook kunt u kaarten kopen aan de kassa van het restaurant, deze dienen echter contant te worden betaald.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door sponsering gemeente Veendam en Gerards Bloemenkas uit Wildervank.