Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun organiseert doe-middag Hallo Herfst

Door Redactie op donderdag, 12 september, 2024 - 13:38

Op zaterdag 28 september van 13.30 tot 15.30 uur organiseert Summerfun in het Jakob Bruggemacentrum, Jakob Bruggemalaan 118 in Veendam weer een doe-middag. Het thema is dit keer: Hallo Herfst. Er staat weer van alles op het programma en je kan van activiteit naar activiteit.

Zo zijn er dit keer 2 knutseltafels waar leuke herfstknutselwerkjes gemaakt kunnen worden en kunnen de kinderen een egel maken van een eierkoek. Verder staan er allerlei spelletjes om te spelen en natuurlijk ligt er weer een flinke stapel (prenten)boeken in de zwerfboekenkast. Ook zorgen de vrijwilligers van Summerfun voor een breed aanbod BoxSum knutselpakketjes (o.a. Halloween) om thuis te maken.

Summerfun trakteert de kinderen op ranja en de volwassenen krijgen een kopje koffie/thee. Het is een Jong&Oud activiteit, dus komen de kinderen samen met een volwassene(n). De toegang is gratis.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar summerfunveendam@hotmail.com o.v.v. aantal kinderen en volwassenen. Summerfun stuurt een bevestiging.