Overslaan en naar de inhoud gaan

Aeolus organiseert het 3e ‘in memoriam handbaltoernooi’

Door Redactie op maandag, 9 september, 2024 - 10:15

Komende zondag 15 september vormt de Wildervanckhal wederom het decor voor het 3e ‘in memoriam handbaltoernooi’ in successie. Binnen enkele jaren heeft dit damestoernooi binnen het noordelijk handbalwereldje een uitstekende naam weten te verwerven. Het wordt door de deelnemende ploegen dan ook als een interessante testcase gezien in aanloop naar de competitie die in het weekend van 28 en 29 september van start gaat.

Op deze 2024 editie zijn de drie noordelijke provincies met één of meerdere deelnemers aanwezig. Het organiserende Aeolus verwelkomt deze dag o.a. het Winschoter Blue Stars en Jahnll uit Stadskanaal. Daarmee is de regio Oost-Groningen prima vertegenwoordigd. De handbaldames van Borger, HVC en FHC uit Stiens vullen het restant van de deelnemerslijst. 

Het eerste treffen van die dag is het duel tussen Aeolus en Blue Stars en start om 10:30. Voor de nieuwe Aeolus trainer Dennis Muller zal dat nog even wennen zijn want vorig seizoen zat hij nog op de bank bij de Winschoter formatie. Het programma wordt om 15:40 afgesloten met een duel tussen Jahnll en HVC. Voor het publiek is het in memoriam toernooi’ gratis toegankelijk.