Overslaan en naar de inhoud gaan

Kleurrijke dag met Bog & Roll Back to the Fifties

Door Redactie op zaterdag, 24 augustus, 2024 - 19:07

Tekst Peter Panneman | Foto's Willem van der Werf

Zaterdag  was het Museumplein in Veendam een kleurrijk en gezellig plein want het stond er bol van de rock’n roll-liefhebbers, vintage kledingstands en oldtimers. Bogdike’s Bog & Roll en was daarmee hét evenement dat jong en ouder meenam naar The Fabulous Fifties van de vorige eeuw.

De aanwezigen konden genieten en dansen op de uitnodigende muziek van de live bands The Class of ’58 en Jackson Sloan uit Engeland, begeleid door het Drew Davis Rhythm Combo uit Frankrijk en DJ Swingin Rockin’ Daddy van eigen bodem. 

Voor alle liefhebbers van rock’n roll en dans was Dansschool Let’s swing uit Groningen traditiegetrouw weer aanwezig. Zij verzorgen twee keer een spetterende dansdemo. 

Kapsters Frenz en Reintsje zorgde voor stijlvolle 50’ dameskapsels. Vintage liefhebbers konden hun hart ophalen bij de stands met kleding en accessoires. Fans van oldtimers genoten zichtbaar van de Classic Car Show met prachtige Cadillacs, Chevrolets, Buicks, Pontiacs en nog veel meer. 

DJ Swinging Rockin’ Daddy draaide lekker in het gehoor liggende fiftiesmuziek om zelfs op te dansen, te kijken of gewoon lekker naar te luisteren.


Fotoalbum