Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorggroep Meander start met wandelclub voor bewoners Breehorn

Door Redactie op dinsdag, 20 augustus, 2024 - 12:16


Foto Susanne Nicolin

Zorggroep Meander start eind augustus met een tweewekelijkse wandeling voor bewoners van woonservicecentrum Breehorn. Onder de bewoners is veel animo voor het maken van wandelingen. Daarom is besloten om er een terugkerende activiteit van te maken. Maar omdat een groot aantal bewoners in een rolstoel zit, kan de organisatie nog wel wat vrijwilligers gebruiken.  
 
Wandelen door Borgerswold   
Twee keer per maand wordt samen met de bewoners een mooie wandeling gemaakt door het centrum van Veendam of door Borgerswold. De wandelingen duren maximaal 1,5 uur. Per bewoner is gemiddeld één begeleider nodig. Zorggroep Meander heeft op dit moment al een groep zorgmedewerkers, familieleden en mantelzorgers die meeloopt, maar omdat niet iedereen altijd beschikbaar is, breiden we onze poule graag uit. De eerste wandeling staat gepland op woensdagmiddag 28 augustus om 14.00 uur.  

Lijkt het je leuk om mee te wandelen? 
Meld je dan vrijblijvend aan! Je kunt uiteraard ook eerst een keer meelopen om te kijken of het wat voor je is. We hopen de wandelingen tot een succes te brengen, want uit ervaring weten we dat de bewoners hier enorm van genieten. Neem voor inhoudelijk informatie over de wandelingen contact op met activiteitenbegeleider Rieta van Heuveln. Zij is te bereiken via 06 235 07 755.