Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun Jong&Oud Doe-ochtend in JBC

Door Redactie op zondag, 4 augustus, 2024 - 09:11

Op woensdag 14 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur organiseert Summerfun i.s.m. het JBC een Doe-ochtend voor kinderen van de basisschool, samen met een volwassene. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen de kinderen knutselen aan de knutseltafel. 

Omdat het Letterfeest niet is doorgegaan, kunnen er tijdens deze Doe-ochtend alsnog de knutselwerkjes gemaakt worden die voor het Letterfeest op het programma stonden. 

Het Summerfun knutselpakket met de vele ijsstokjes thema Circus is een pittige. Neem het pakket maar mee naar de Doe-ochtend. De vrijwilligers van Summerfun helpen de kinderen graag op weg. Verder kunnen de kinderen nog knutselen met een clownsneus en met circusstickers.

Summerfun zet in het gebouw een speurtochtje uit en kun je Summerfun/JBC Sjoelkampioen worden. Wie wint de speelgoedbon. Er zijn 3 leeftijdsgroepen: t/m 5 jaar, 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar.

Natuurlijk kunnen de kinderen weer een leuk Kinderzwerfboek uitzoeken, is er een leeshoek en kunnen kinderen knutselpakketjes uit de BoxSum knutselkast meenemen om thuis te maken.

Spelen en knutselen maakt dorstig, dus is er voor de kinderen ranja en voor de volwassenen koffie/thee. En trakteert Summerfun en JBC wat lekkers erbij. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: summerfunveendam@hotmail.com o.v.v. namen en leeftijden kinderen en aantal volwassenen.