Overslaan en naar de inhoud gaan

Kisuma Chemicals BV steunt Voedselbank

Door Redactie op maandag, 5 augustus, 2024 - 12:03

Op 6 juli jl. heeft Kisuma Chemicals BV een open dag gehouden ter ere van de viering van haar 25-jarig bestaan. Tijdens de open dag heeft Kisuma bezoekers geïnformeerd dat het bedrijf voor elke aanwezige en voor elk ingevuld evaluatieformulier een donatie aan de Voedselbank ging doen. Met ruim 1200 bezoekers, waaronder als speciale gasten burgemeester Sandra Korthuis en Kisuma Chemicals BV CEO Koji Kinoshita, is de open dag prima verlopen.

 

Maandagochtend heeft Kisuma een totaalbedrag van € 2.162,00 aan de Voedselbank geschonken. Deze extra donatie zal bijdragen aan de ondersteuning van gezinnen en individuen die afhankelijk zijn van de voedselpakketten van de Voedselbank.

De open dag was niet alleen een gelegenheid om het jubileum te vieren, maar ook een kans om iets terug te geven aan de gemeenschap die Kisuma al 25 jaar steunt. De Voedselbank vervult een cruciale rol in het bestrijden van voedselonzekerheid, en Kisuma is dankbaar dat zij kunnen bijdragen aan hun inspanningen.

Kisuma Chemicals is opgericht in 1998 en in 1999 heeft de eerste productie plaatsgevonden. Kisuma heeft zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de chemische industrie. Met een sterke focus op duurzaamheid, blijft het bedrijf innoveren en bijdragen aan de gemeenschap.