Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun Humanitas Letterfeest in de Spelerij

Door Redactie op donderdag, 4 juli, 2024 - 18:41

Op dinsdag 23 juli van 13.00 tot 16.00 uur organiseert stichting Summerfun Veendam in samenwerking met Humanitas haar jaarlijkse Letterfeest in de Spelerij in Borgerswold. Dit jaar staan alle activiteiten in het teken van ‘Welkom in het circus’. Zo kunnen de kinderen knutselen, zijn er allerlei circusworkshops, kunnen zich laten schminken, worden er ballonfiguren gemaakt, een speurtocht op het terreinj, een boek uitzoeken want Summerfun neemt ook de Kinderzwerfboekenkast mee en is er natuurlijk het aanbod van de Spelerij zelf. Kortom, genoeg te doen en vooral een leuke middag voor kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. Deze activiteit is dankzij onze sponsors Humanitas, SKV, Samen-fonds Nedmag en gemeente Veendam gratis toegankelijk.  

Aanmelden? Stuur een mail naar summerfunveendam@hotmail.com met vermelding naam en leeftijd kind(eren) en aantal begeleidende volwassenen. Summerfun stuurt een bevestiging met meer info.

Ook heeft Summerfun aan het begin van de zomervakantie weer een gratis knutselpakket (op=op) voor thuis, camping of logeeruitje. Het thema is Circus Summerfun. 

Meer info over het knutselpakket op de facebookpagina van Summerfun Veendam.