Overslaan en naar de inhoud gaan

Acta Speelgoed breidt diensten uit naar openbare ruimtes

Door Redactie op donderdag, 4 juli, 2024 - 10:13

Acta Speelgoed, al jarenlang een vertrouwde naam in de verkoop en montage van houten speeltoestellen, kondigt met trots aan dat hun expertise vanaf heden ook beschikbaar is voor openbare ruimtes. Deze uitbreiding betekent dat parken, schoolpleinen en andere openbare locaties nu kunnen profiteren van de hoogwaardige speeltoestellen en professionele montage die Acta Speelgoed al jarenlang kenmerkt.

Met een focus op veiligheid, duurzaamheid en speelplezier, biedt Acta Speelgoed maatwerkoplossingen die perfect inspelen op de behoeften van gemeentes, scholen en andere organisaties. De houten speeltoestellen van Acta Speelgoed zijn niet alleen aantrekkelijk en uitnodigend voor kinderen, maar ook ontworpen met het oog op langdurig gebruik en minimale onderhoudsvereisten.

"We zijn verheugd om onze diensten uit te breiden naar openbare ruimtes," zegt de Veendammer eigenaar Patrick Haan van Acta Speelgoed. "Onze speeltoestellen hebben al in vele tuinen en priv├ęterreinen veel speelplezier gebracht, en we kijken ernaar uit om deze ervaring nu ook in openbare ruimtes te kunnen bieden."

Acta Speelgoed uit Veendam is gespecialiseerd in de verkoop en montage van hoogwaardige houten speeltoestellen. Met jarenlange ervaring en een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, met een showroom in Veendam biedt Acta Speelgoed producten die kinderen uitnodigen om actief te spelen en te ontdekken in een veilige omgeving. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en om een afspraak te maken voor een advies op maat, kunt u contact opnemen met Acta Speelgoed via info@actaspeelgoed.nl.  Voor meer info; www.actaspeelgoed.nl