Overslaan en naar de inhoud gaan

Richard Gorter nieuwe trainer v.v. Wildervank zaterdag 2

Door Redactie op vrijdag, 28 juni, 2024 - 11:31

Met trots presenteert v.v. Wildervank Richard Gorter als nieuwe trainer van Jong Wildervank (Zaterdag 2) voor het seizoen 2024/2025. Richard is een bekende naam binnen de club, waar hij al vele jaren actief is als jeugdtrainer en leider van Jong Wildervank.

Een man met rood-wit hart
Richard Gorter is een echte clubman die de rood-witte kleuren in zijn hart draagt. Al jarenlang is hij een vertrouwd gezicht op het sportpark aan de Woortmanslaan. Hij begon zijn trainerscarrière bij v.v. ZNC, waar hij zeventien jaar jeugdtrainer is geweest. Daarna ging hij aan de slag bij v.v. Wildervank en trainde daar menig jeugdteam. De afgelopen jaren is Richard met veel succes leider van Jong Wildervank geweest.

Ervaring en gedrevenheid
Richard is een ervaren trainer met een duidelijke visie op voetbal. Hij is gedreven en gepassioneerd en weet het beste uit zijn spelers te halen. Dit maakt hem de perfecte kandidaat om dit elftal naar een hoger niveau te tillen.

"Ik kijk ernaar uit om met deze talentvolle groep te werken"
Richard Gorter is enthousiast over zijn nieuwe uitdaging: "Ik ben erg blij om trainer te worden van v.v. Wildervank 2. Wildervank is een club met een rijke historie en een grote ambitie. Ik kijk ernaar uit om met deze talentvolle groep spelers te werken en samen mooie prestaties te behalen."

Bestuur vv Wildervank
"We zijn ervan overtuigd dat Richard de juiste trainer is om onze Zaterdag 2 selectie verder te ontwikkelen. Hij is een ervaren trainer met een passie voor voetbal en een groot rood-wit hart voor v.v. Wildervank. We wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol."

Richard Gorter zal in het seizoen 2024/2025 de taken overnemen van trainer Daniel Dijk, die naar SV Bedum JO19 vertrekt.