Overslaan en naar de inhoud gaan

Feestelijke opening Kapsalon Sabrina in Veenkade

Door Redactie op zaterdag, 8 juni, 2024 - 17:05

Door Peter Panneman

Zaterdag was de feestelijke opening van Kapsalon Sabrina in woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade. De kapsalon werd ruim 25 jaar gerund door kapster Marlie Bartelds. Vanwege haar pensioen zet ze een punt achter haar werk als kapster en draagt ze haar schaar tijdens de opening symbolisch over aan haar opvolgster Sabrina Pinkster.

Onder het genot van een hapje en een drankje konden bewoners, personeel, familieleden en andere geïnteresseerden tijdens de feestelijke opening een kijkje komen nemen in de nieuwe salon van Sabrina. De nieuwe kapster gaat werken vanuit de salon maar komt op verzoek ook bij de klanten thuis.

“Mooie en droevige gebeurtenissen meegemaakt” Kapster Marlie Bartelds opende ruim 25 jaar geleden de kapsalon in Veenkade. De salon droeg toen de naam kapsalon De Watergolf. “Ik heb hier al die jaren met heel veel plezier gewerkt en veel mooie momenten maar ook droevige momenten meegemaakt”, vertelt Marlie. In een brief aan haar klanten bedankt ze iedereen voor het vertrouwen in de afgelopen jaren.